2777
2789
عنوان

واقعا من باردارم؟

318 بازدید | 22 پست

اصلا هیچیم نیست نه حالم به هم میخوره نه از چیزی بدم میاد نه سینه درد و سر درد و کلا هیچی ندارم :/

هفته ی قبل حالم یکم بهم میخورد ۴هفته هم دل درد رو داشتم ولی الان انگار نه انگار

بعد اینجا شنیدم حالت تهوع نشون دهنده زیاد شدن هورمون بارداری و سلامت جنینه 

الان من نگران شدم من طبیعی ام؟ 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

هشت هفته ام

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی زوده واسه تهوع من از هفت هفته شروع شد دلدرد هم نداشتم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

خیلی خوبه که 

من حالم خرابه دکتر دوبار داروهام عوض کرد تا یکم بهتر شدم

♥️💞زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده  میمونه...بخوری تموم میشه نخوری حروم میشه....از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه....
الان خیلی زوده واسه تهوع من از هفت هفته شروع شد دلدرد هم نداشتم

من هشت هفته ام بعد هفته قبل صبحا یکم حالم بهم میخورد ولی الان چند روزه هیچ علائمی ندارم

من هشت هفته ام بعد هفته قبل صبحا یکم حالم بهم میخورد ولی الان چند روزه هیچ علائمی ندارم

خداروشکر کن خیلی خوبه بعضیا ندارن اصلا من کارم به سرم میکشه خیلی حالم بد میشه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
حالت تهوع هیچ ربطی به سلامتی جنین نداره من خودم موقع بچه اولم هیچ حالت تهوع و یا چیزه دیگه ای نداشتم

اینجا زیاد شنیدم هرکی حالش بده میگن خوشحال باش نی نی رشدش خوبه من استرس میگیرم 😓

واس منم از هفته نهم شروع شد تا هفته بیست 

ولی اگه نداشتی هم نگران نشو‌دوست منم اصلا علائم نداشت همه چی میخورد سرحال بود من حسودیم میشد بهش 

بدنا همه ی جور نیستن ک فرق داره یکی میبینی از حال میره از تهوع ضعف یکی سرحال یکی فقط یکم تهوع داره