2777
2789
عنوان

بوسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9872 بازدید | 85 پست
اوه برگام ریخت

مراسم عروسیمونو خراب کرد، داد همه مهمونا در اومد، ی ماه باهاش قهر بودم تا اینکه بعد ی ماه اومد خونه مون و کف پامو بوسید و عذر خواهی کرد، ولی چ فایده، هر وقت یاد عروسیم میفتم گریه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت  در صورتی که هنمه سر عشقش به من قسم میخوردن

چن سالته

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
واا اين چكار مسخره و سطح پايينيه و دووست داشتنه همچين حركتي نشون ميده اون ادم مشكل رواني داره چه ا ...

اه اه یکی از فامیلای شوهرم میگفت من دوس دارم موقع رابطه شوهرم اول باید پاهامو ببوسه ولیس بزنه😖😖😷

اه اه یکی از فامیلای شوهرم میگفت من دوس دارم موقع رابطه شوهرم اول باید پاهامو ببوسه ولیس بزنه😖😖😷

باز اون چه خرريه ك مياد تعريفم ميكنه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره  کف پامو بوس میکرد میگفت تا حالا حتی پاهای مامانمو بوس نکردم که واسه تو میکنم اخرم جدا شد ...

چه سعادتی رو از دست داده که دیگه کف پاهای بانو رو نمیبوسه. بهشت زیر پای بانوانه و بوسیدن کف پا یعنی لذت بردن از بهشت :) چه لذت و خوشبختی از این بالاتر که به بهشت سجده کنی و با بوسیدن پای همسرت لذتشو ببری🙂✨

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ؛ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ!