***مامان_نیلو*** مدیر استارتر عضویت: 1388/10/18 تعداد پست: 8852 عنوان میترسم.......... 1207 بازدید | 34 پست از سوسک میترسیماز له کردن شخصیت دیگران مثل سوسک نمیترسیم ! از عنکبوت میترسیماز این که تمام زندگیمون تار عنکبوت ببنده نمیترسیم ! از خفاش شب میترسیماز شبی که افکارمون خفاشی میشه نمیترسیم ! از خوب سرخ نشدن سبزی قورمه میترسیماز سرخ کردن آدما از خجالت نمیترسیم ! ازجا نیفتادن خورشت میترسیماز این که هیچ کسی جای خودش نباشه نمیترسیم !از دیر جوش اومدن آب برای چای میترسیماز جوش آوردن خون آدما نمیترسیم ! از لولو خور خوره های تو فیلم ها میترسیماز هیولای نفس نمیترسیم ! از تاریکی میترسیماز خاموش کردن آخرین شمع تو تاریکی نمیترسیم ! از گم کردن سکه هامون میترسیمازسکه یه پول کردن دیگران نمیترسیم ! از سرماخوردگی میترسیماز سر خورده کردن دوستامون نمیترسیم ! از شکستن لیوان میترسیماز شکستن دل آدما نمیترسیم! از لکه دار شدن لباسای سفید میترسیماز کثیف شدن سفیدی روحمون نمیترسیم ! از خواب موندن میترسیماز عمری که همه به خواب سپری شد نمیترسیم ! از وقت کم آوردن میترسیمازهدر رفتن وقتی که داریم نمیترسیم ! از درس پرسیدن و امتحان پس دادن میترسیماز رد شدن تو امتحان آخری نمیترسیم ! از اینکه بهمون خیانت کنند میترسیماز خیانت کردن به خودمون نمیترسیم ! از اینکه دلمون بشکنه میترسیماز درب و داغون کردن دل آدما نمیترسیم ! از اینکه دلخورمون کنند میترسیماز دل خون کردن دیگران نمیترسیم ! از گم کردن راه میترسیماز هیچ وقت به هیچ جایی نرسیدن نمیترسیم ! از خستگی سفر میترسیماز دست خالی رفتن و برگشتن نمیترسیم! از اینکه نادیده گرفته شیم میترسیماز اینکه نادیدنی هارو نمی بینیم نمیترسیم ! از اینکه یه روز تموم بشیم میترسیماز اینکه تموم نشده بی مصرف شیم نمیترسیم ! از اینکه آدما فراموشمون کنند میترسیماز اینکه خدا از یادمون بره نمیترسیم … از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزندهام احساس غم میکنم 1390/10/15 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**_Kimyaagar_** عضویت: 1389/12/23 تعداد پست: 1242 خیلی زیبا بود ممنون بوی بهشت میدهد دست دعای مادرم( خدا جووونم ما فقط تو رو داریم مراقبمون باش)
آرشیدا59 عضویت: 1389/02/25 تعداد پست: 4193 very likeeeeeeeeeeeee دنیای از مزه ها و طعم ها جدید در سایت آشپز هنرمند: http://chefartist.ir
مامان_آروین_و_آرتین عضویت: 1390/06/25 تعداد پست: 899 واقعا همین طوره آرامش دو گیتی تفسیر این دو حرف است : با دوستان مروت با دشمنان مدارا مرنج و مرنجان
وروجک69 عضویت: 1389/09/10 تعداد پست: 115 بسیار زیبا بود.ممنون من خانه ام را پر از رنگ میکنم، پر از عطر زندگی، گل میخرم، نان گرم میکنم، شعر مینویسم، و باور میکنم کلام فروغ را؛ زندگی یعنی: همین بهانه های کوچک خوشبختی
***مامان_نیلو*** مدیر استارتر عضویت: 1388/10/18 تعداد پست: 8852 ممنون دوستان شرمنده میکنین از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزندهام احساس غم میکنم
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6344 آفرین ........... متن زیبایی بود . خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
***مامان_نیلو*** مدیر استارتر عضویت: 1388/10/18 تعداد پست: 8852 خواهش میکنم عزیزم قابل دوستان رو نداشت از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزندهام احساس غم میکنم