2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کس خوشبخت یا بدبخت مطلق نیست

هرکس در برهه هایی از زندگیش خوشبخته و در برهه هایی نه

اگه در این لحظه خوشبختیم دلیل بر خوشبختی دائممون نیست وهمچنین اگر در این لحظه احساس بدبختی میکنیم روزگار بر همین قرار نمیمونه

اررره خداروشکر 

همسر مهربون و وفادار و عاشق و دست و دلباز و سالم و زحمت کش و خوشتیپ

دوتا دختر سالم و دست گل

مامان بابای سالم و مهربون

زندگی با ارامش و اسایش

برای خوشبخت بودن کافیه به اطرافت نگاه کنی میبینی خیلی چیزا داری ک خیلیا حسرتشو میخورن

امیدوارم همه از ته دلشون احساس خوشبختی کنن

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟

شوهرم خیلی مهربونه احساس میکنه من زیباترین و مخصوصا خوش اندام ترین زن دنیام🤣🤣🤣تاپیک من به این شوهر چی بگم و بخون میفهمی🤣بعدش هرچی درمیاره میده بهم تا مدیریت کنم رفیق باز نیست رفیقش منم.همیشه از غذام از خونه داریم از خودم از حرف زدنم تعریف میکنه اصلا باهام قهر نمیکنه حتی بزنمشم قهر نمیکنه خلاصه زیاده ماشالله ماشالله هزار ماشالله 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

بخاطر وجود همسرم و خانواده های خوبی ک داریم 

بخاطر سلامتیمون

بخاطر این عشقی ک بینمونه و.... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊