2777
2789
عنوان

وای بچه ها تاریخو دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست

حس عجیبی بود

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چه جوریع حست چیه

یجوریه😂😂حسم میگه یجوریه

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوریع حست چیه

اره منم یه هفته است حس غریبی دارم گذر عمر پیر شدن

و اینکه میگم 50 سال دیگه به ما میگن زندگی  این طفلکیها چقدر توی  سختی و کمبود امکانات و تکنولوژی بوده 😄😒

با هم مهربان باشیم ♥️

می دونی اسی 

امسل سالی هست که زندگی ها ریست میشند و کارما کارها شون نمیان میشه

حالا خوب ببین سال های قبل کسی در حقت بدی کرده ایا؟؟؟ چون قرار تموم اون انرژی که که از دست دادی امسال یه جا بهت برسه ( مثلا پولی ازت دزدیدن یا کلاهبرداری کردن یا کسی تو عشق بازی ات داده و سرکارت گذاشته)

از این ور هم ببین ایا در حق کسی بدی کردی ( کسی رو سرکار گذاشتی و پول برداشتی یا....) چون قرار همون قد هم از دست بدی

می دونی اسی  امسل سالی هست که زندگی ها ریست میشند و کارما کارها شون نمیان میشه حالا خوب ببین ...

واقعا؟؟؟بر چه اساسی میگی خیلیا دلمو شکستن ولی من دل کسی رو نشکستم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.