2777
2789
عنوان

بنظرتون فاز زن داداش من چیه

499 بازدید | 33 پست

توی گروه خانوادگی تولد دخترشو همه تبریک گفتن دونه به دونه جواب داد و تشکر کرد جز از من😬😬روی پیامم زدم دیدم پیامم رو هم دیده ولی جوابی نداده 

چرا اخه؟؟

اینم بگم کلا حس خوبی نداره به من فکر کنم،،،حتی من با اصرار داداش یا ابجیم عکسی از وسیله جدید یا تفریح رفتنمون میزارم همه بلاخره ی تبریکی میگن جز او

ولی حضوری ک میبینه خونه مادرم سلام و علیک میکنه و حرفم میزنه،،،من خیلی احترامشو دارم و با احترام باهاش حرف میزنم یا پذیرایی میکنم 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

باهات حال نمیکنه😆😆😆

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقدر اعصابت اضافه ست دنبال فاز و حس فامیل می گردی ب کتفت که جواب نداده شما وظیفه ت دونستی تبریگ گفتی ...چیزی که بایده که تغییری توش انحام نمی شه شما سال بعدم از سر وظیفه انجام می دی پس رفتار مقابلت هر چی بود مهم نیست

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

ازت خوشش نمیاد چون فکر میکنه زیادی کلاس میزاری😄😄

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
یعنی انقدر اعصابت اضافه ست دنبال فاز و حس فامیل می گردی ب کتفت که جواب نداده شما وظیفه ت دونستی تبری ...

خیلی خوب گفتی ممنون حالمو خوب کرد حرفتون،،مرسی،،،بله دقیقا من کار خوب خودمو میکنم 😘😘

چون توگروه انلاین شده براهمین زده که فلانی خونده 

شاید ندیده عزیزم بقیه وسیله بذارن یا عکسی چیزی به اونا هم واکنش نشون نمیده؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ولش کن.در حدی که احترام همدیگر رو نگه دارید کافیه.تو هم در همون حد تحویلش بگیر و باهاش قاطی شو.

بله درست میگید،،،من کلا سخت قاطی میشم با کسی،،،بیشتر شوخیام جمعیه و بیشتر تو خودمم با احترام و شوخی با دیگران برخورد میکنم ولی خودم حس میکنم حس خوبی نسبت ب من نداره متاسفانه