سلام بچه ها یکی از دوستان من میگفت طی یک ماه دوبار زنگ زدم به یک فال گیر که میگفت موکل داره و این فالگیره بهش گفته بود کع توی آینده ی نزدیک یک نفر برات سحر و جادو میکنه که ازدواجت به عقب بیوفته..... دوستم خیلی ناراحت بود به نظرتون راست میگن این فالگیر ها؟؟؟؟ شما تجربه ای دارین
اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه
ببین عزیزم هیچکی جز خدا از آینده خبر نداره از گذشته چرا موکل ها میدونن ولی از آینده هیچکی نمیدونه اینا یا یچیزایی رو براساس گذشته میگن یا یجور حدس و گمانه که میخوان به باور مردم برسونن که اون اتفاق بیوفته واسه همینه بعضیاش اتفاق میوفته بعضیاش نه ولی اگه دقت کنی هرچی که از گذشته میگن راسته
آره عزیزم فال با قرآن بیشتر به سر کتاب شباهت داره که حقیقت داره.... ولی فال کلا همه ی چیزهایی که میگن شاید به حقیقت پیدا نکنه تا اونجایی که من شنیدم میگن فال تغییر میکنه و هر چند مدت که زنگ میزنی ممکنه این فالگیرها چیز های متفاوتی بگن
آره عزیزم فال با قرآن بیشتر به سر کتاب شباهت داره که حقیقت داره.... ولی فال کلا همه ی چیزهایی ...
اره عزیزم
ببین عزیزم هیچکی جز خدا از آینده خبر نداره از گذشته چرا موکل ها میدونن ولی از آینده هیچکی نمیدونه ای ...
عزیزم اینی که میگن فال تغییر میکنه حقیقت داره؟ یعنی کلا میگن اگر نظر و نیاز کنی یا صدقه بدی کلا وعده ها تغییر میکنن و ممکنه فالی که گرفتی دفعه ی بعد به کلی تغییر کنه