2777
2789
عنوان

چراکسی آدمونمی فهمه

112 بازدید | 13 پست

من ازیه آدم صبوروساکت که همیشه شادم بودتوو دوران مجردی،تبدیل شدم به یه آدم خسته وناراحت توو دوران متاهلی،شوهرم آدم خوبیه ولی ازحرفای خاله زنکیه اطرافیانش خستم،عروسی کردیم جاریم گفت واسه ایناجشن گرفتین واسع مانه،درصورتیکه شوهرم خودش همه هزینه هاروداد،زایمان کردم رفت مادرشوآواردکه چرااین رفته خصوصی،همرم مادرشوهرم بهم میگه تاحرص بخورم که پشتت اینوگفت،مجبورشدم اومدم توویه ساختمونیم چون خونه خریدیم دادیم رهن پولمون کم بود،تووچشم نگاه کردن گفتن سرباری اینجانشستی،داداشش گفت،وقت زایمانم حالم تایه ماه بعدبودجاریم زنگ زدخوشحال میخندید،الان خوابیده بودم دخترش بزرگه اومدن ازبیرون بلندبلندآهنگ میخونه دادمیزنه پریدیم همه،خسته شدم بالاخره بلندگفتم ماخوابیم،مادرشوهرم چندوقت پیش گفت جاریت حق داره زندگیه ترونگاه اونونگاه،ما خیلی معمولییم،جالبه جاریم بهشون فحش میده یه ماه قهرن میادبدیشومیگه الان طرفداری میکنه،خدایاااا خسته شدم چیکارکنم

میگذرع مطمئن باش صبور و ساکت  بزار اونا از رفتارت حرص بخورن با سرد بودن باهاشون و توجه نکردن ب ...

میگم قطع رابطه کنم؟مشکلم همینه چراصبورنیستم اوایل خونسردبودماولی الان نه،بازمادرشوهرم ادمه خوبیایی داره،اینا نه،خداجواب آدماروخیلی وقته نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم قطع رابطه کنم؟مشکلم همینه چراصبورنیستم اوایل خونسردبودماولی الان نه،بازمادرشوهرم ادمه خوبیایی د ...

اگه میخوای موفق باشی تو زندگیت یه قانون میگم اجرا کن شمارمو میزارم اگه نشد زنگ بزن فوحش بده 

هرجا نشستی گوش کن به همه چی و رفتاراشون بی تفاوت باش 

حتی اگه گفتن فلانی فوحش داده تو اصن جواب نداده که بخوای بگی چرا مگع من چیش کردم 

بازم میگم فقط صبور باش و فقط گوش بده حتی اگع فوحش دادن 

۱۰۰ درصد موفق میشی

سعی میکنم،یعنی الان دادزدن تووراهرو،بایدمحل نمیدادم؟

دقیقا صبور باش در برابر همه بی احترامی ها و رفتار های ناراحت کننده 

به موقع شادی شاد باش ولی 

نگن افسرده اس 

چند وقت صبور باشی همه باهات خوب میشن حالا ببین 

اونا میخوان حرص خوردن تورو ببینن و اعصاب خوردی تورو ببینن 

ولی وقتی تو ریلکس باشی اونا حرص میخورن نقششون نگرفته 

وقتی تو میخوای حرفی بزنی قبلش فکر میکنی به چه نیتی داری میگی پس اونام حرفای مزخرف رو با نیت و فکر شده میگن و حتی رفتار تورو پیش بینی کردن و خوشحال میشن اگه پیش بینی درست در بیاد 

پس نقشه هاشونو خراب کن 

دقیقا صبور باش در برابر همه بی احترامی ها و رفتار های ناراحت کننده  به موقع شادی شاد باش ولی&n ...

خیلی حرفات درسته ولی خیلی سخته صبوربودن وقتی همش بهت بی احترامی میکنن،سعی میکنم چون من آدم زودرنجیم هستم زودم یادم میره،مثل خنگا دلمم زودمیسوزه،کمترتووجمعشون میرم بااینکه توویه ساختمونیم،شماراه حلی داریدتایادبگیرم صبورباشم

خیلی حرفات درسته ولی خیلی سخته صبوربودن وقتی همش بهت بی احترامی میکنن،سعی میکنم چون من آدم زودرنجیم ...

یکم باید ذهنت کثیف بشه واقعیتش 

چون ادم مهربونی هستی و زود فراموش میکنی یا همون بی عار و درد 

باید کینه ایی باشی ولی انتقام نگیری 

این بهترین راه صبور بودنه 

اصن توجه به حرفایی که حالتو مبخواد کنه نکنی 

یکم باید ذهنت کثیف بشه واقعیتش  چون ادم مهربونی هستی و زود فراموش میکنی یا همون بی عار و درد&n ...

اینایه کاری کردن باورمیکنی تووتنهاییم مدام بدیاشونوتکرارمیکنموباخودم حرف میزنم رفتم دکترمیگه مشکل اعصاب داری

اینایه کاری کردن باورمیکنی تووتنهاییم مدام بدیاشونوتکرارمیکنموباخودم حرف میزنم رفتم دکترمیگه مشکل اع ...

خودتو باید با یه چیزی سرگرم کنی سعی کن اگه دکتر اعصاب بهت قرص داده نخوری 

سرگرم کن خودتو با هرکاری که دوست داری 

بازی 

سرگرمی 

بافتنی 

نقاشی 

هر چیزی که علاقه داری 

خودتو باید با یه چیزی سرگرم کنی سعی کن اگه دکتر اعصاب بهت قرص داده نخوری  سرگرم کن خودتو با هر ...

ممنونم ازت،ازدستشون به اینجاپناه اواردم،تامی خوام اززندگیم لذت ببرم نمیذارن تامی خوام باشوهرم بخندم خندم خشک میشه،شوهرمم بهم میگه غرمیزنم جدیدن،بایدسعی کنم محل ندم منم جدیدن عکس العمل نشون میدم سریع،میدونم دنیاارزش نداره یه روزمیمیرم ولی واقعاجهنم کردن دنیامو،بازم ممنون