2777
2789
عنوان

تحلیل خیربه بورس تهران

70 بازدید | 9 پست

تحلیل ها و آموزش های این پیج رایگانه و فقط خواهشمندم در صورتی که سود کردید ۵٪ اون رو صرف امور خیریه کنید تا آخرین حلقه زنجیر مهربانی نباشید💜

bourse.helper

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
سلام خانوم شما ریزش مو بعداز زایمان گرفته بو ین خوب شده آیا موهای ریخته شده برگشت 

بی ربطه به تاپیک😂 ولی بله همه ی زنا میگیرن به خاطر هوروموناست و دوباره شروع به رویش میکنه بعد از یه مدت.صبور باشین و موهاتون رو نقویت کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تقویت کنم شما گیاهی تقویت کردین 

نه راستش من هیچ کاری تکردم.خود به خود درومد خودش..درمیاد حتما ولی دیر و زود داره..روشای تقویت کندده میتونه کمک کنه به زودتر جون گرفتنش

نه راستش من هیچ کاری تکردم.خود به خود درومد خودش..درمیاد حتما ولی دیر و زود داره..روشای تقویت کندده ...

ببخشید خانوم اینقدر سوال میکنم تا چند ماه ریزش مو داشتین بعداز چند ماه درآومد 

ببخشید خانوم اینقدر سوال میکنم تا چند ماه ریزش مو داشتین بعداز چند ماه درآومد 

از ۴ ۵ ماهگی پسرم شروع کرد به ریزش تا تقریبا ۱۰ ماهگی.بعدشم شروع کرد به درومدن

جلو سرتون قسمت شقیقه هاتون خالی شده بود 

من موهای خودم خیلی پره..نمیدونم از کجا ریخت ولی دوباره درومد