2789
عنوان

از خودم بریدم!!!!

147 بازدید | 11 پست

خیلی گند زدم !کلا جز گند زدن کار دیگه ای بلد نیستم!نه شوهر داری نه بچه داری نه حال دارم نه حوصله دارم !فقط میخام بخابم تمام !زندگیم و داغون کردم!شوهرم خیلی دوسم داشت عاشقم بود !با حرفای نسنجیده !فضولی های بی مورد!چون همسرم ی بار ازدواج کرده و جدا شده ی دختر دارن ک ب خاطرش گاهی زنش و میبینه دورا دور موقع رسوندن یا تحویل گرفتن!حساسیت های بیخود از دست دادم !دیگه دوسم نداره !خیلی دعوا داشتیم !این آخرا همه چی و ب خانواده ام گفته !احساس پوچی میکنم !خنگم !همش میگه تو بی عقلی!من خب دوسش دارم !دلم میخاد خوب شه ک نمیشه !هر کار میکنم نمیشه !اگه مریض شم میگه تو ک همیشه مریضی یا میگه خوب میشی چیزی نیس اصن براش اهمیت ندارم جلوی مادر شوهرم دعوامون شد !من فقط گفتم من و ببر دکتر مریضم گرفت کتکم زد !اینقدر از من پر حالا مادر شوهرم ی جوری شده حس میکنم از چشم همه اشون افتادم البته من هیچ وقت تا ب حال اذیت خانواده شوهر نکردم !خب شوهرم انتظار داره من عین خودش رفتار کنم !من بیس سال ازش کوچیکترم !مغزم نمیکشه در حد اون !اصن تجربه اون و ندارم ولی اطرافم میبینم کسایی ک از من کوچیکترن و خیلی موفقن حالا هر دعوایی شه اگه مقصر هم نباشم ب خاطر سابقه بدم مقصرم چون وقتی دعوا شه من میام برای دفاع از خودم جلو اونایی ک اومدن آشتیمون بدن بهش توهین میکنم تا کمی آروم شم !اخه خیلی غرورم و شکسته !خیلی خوردم کرده قبلا خیلی انگیزه داشتم از پس همه چی بر میومدم الان اینقد ضعف دارم ک تا ی سلام بدم ب کسی دو ساعت بعدش فک میکنم من چجوری سلام دادم خوب بودم نبودم نکنه پشت سرم بشینه مسخره ام کنه بگه خنگم بگه موندم بگه اصن اجتماعی نیستم بلد نیستم حرف بزنم !نکنه بگه زشتم از خودم متنفرم 

به کجا چنین شتاااااااباااااان

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی برام جهنم شده فرق نداره کجا باشم با کی باشم!هرجا باشم ناراحتم غصه میخورم موهام سفید شده !زیر چشام گود افتاده خودم و داغون کردم !هیچی درس نمیشه ک هیچ بدترم میشه !با هیچ کی نمیتونم دوس شم حس میکنم برای هیچ کس جذابیت ندارم هرکی ام با هام دوس میشه ب خاطر موقعیت شوهرم ب خاطر پولش !اونم ک حالم و میگیره یکی یکی میرن یا من این طور فک میکنم نمیدونم ولی از خودم هیچی ندارم !زرنگ نیستم سیاست ندارم حرف زدن بلد نیستم تعارفم زیاد !غرورم زیاد !با کسی جوش نمیخورم جوش بخورم هم پایدار نیس! اصن دوس داشتنی نیستم!ن خوشگلم !ن هنرمندم !ن از خودم کاری دارم !ن از خودم چیزی دارم هیچی!!!من هیچی نیستم فقط حسرت آداب معاشرت بقیه آزادی بقیه زندگی بقیه جسارت و اعتماد ب نفس بقیه و اخلاق بقیه رو میخورم !

خسته روحی هستی با شوهرت صحبت کن یک مدت مدام با هم تفریح کنید با شوهرتم صحبت کن بگو که افتادم تو بحران کمکم کن از این بحران بکشیم بیرون تنها راهش اینکه تفررررریح کنی

بیخیال درست نشد عادی میشه 
با محبت باش  منم اختلاف سنی داریم! . اصن مشکلی نیست

محبتام قلمبه است زیادی اعتمادم زیادی بیش از حد خنگم همه چی و کف دستش میذارم هیچ کس و اندازه اون دوس ندارم !بدون اون ب هم ی لحظه خوش نمیگذره !چون ن میذاره جایی برم تفریحی کنم !ن میذاره با کسی دوس شم ک اون خوشش نمیاد !کلا زندگی من تو حیطه و اختیار اون !نمیفهمم از من چی میخاد میگه احترام میگه عشق اما ب من احترامی نمیذاره حس میکنم خونه ام مال من نیس !خودم مال خودم نیستم هرچی اون بگه دکور ب سلیقه اپن چیزی اون بخاد میخره نهاد نمیخره سفر بخاد هرجا میبره نهاد نباس چیزی بگم من خسته امممم

خسته روحی هستی با شوهرت صحبت کن یک مدت مدام با هم تفریح کنید با شوهرتم صحبت کن بگو که افتادم تو بحرا ...

زیاد صحبت کردن مشکل این ک ما نمیتونم با هم حرف بزنیم خیلی خراب کردیم خیلی!من حرف بزنم ب اون بر میخوره !هرچی بگم !میگه بهانه است!میگه بمون پیش مامانت !میگم باشه میمونم میگه بدبخت میشی بیچاره میشی!من ک میمیرم اونوقت میفهمی از کجا خوردی !میفهمی چی و ازدست دادی!میگم بیا ی خونه قشنگ بساز میگه !بهانه میگیری !من و نمیخای !میگم بیا بریم سفر میگه ب من نمیاد !من و درک کن من خشم از سفر نمیاد خوشم از این مسخره بازیا نمیاد بشین زندگیت و بکن میگم بریم بازار میگه من خوشم از چرخیدن و گردید زنا نمیاد زن مال خونه است آبت کم نونت کم !فک میکنه من حیوون خونگی ام آب و نونم و بده کافی 

اصن ولش یه مدت ازش کناره گیری کن  مرتیکه پر رو شده

اصن براش مهم نیس !تفریحش و داره دوستاش و داره کارش و داره !احتیاجی نداره زن هم ک ریخته !تنها کسی ک این وسط ضرر میکنه منم 

نمیدونم چکار کنم !من بعد ازدواجم یا بهتر بگم بعد خراب شدن این انتخاب !عوض شدم !بدبین شدم !بی کس شدم !همه ب چشم ی آدم بداخلاق خنگ قدر نشانی من و میبینم دیگه بدتر خانواده خودم !بد اخلاقم ولی واقعا آدم با اینهمه فشار میتونه خوش اخلاق باشه !خب زنم حساسم میپرسم خانمت و دوس داشتی میگه اره !میکم چرا جدا شدی میگه تو چرا زنم شدی میدونستی من جدا شدم چرا میپرسی این سوالا رو !میگم ی واسطه بذار بین خودت وخانمت دخترتون و ببره بیاره میگه تو واسه من تصمیم نمیگیری چکار کنم میگم میگی من و خیلی دوس داری ولی چرا اینجوری میکنی میگه دلم میخاد هیچی ب من نمیگه هیچی اصن بهم اعتماد نداره