2777
2789
عنوان

پوشک گیری:(

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دخترم جیشش رو میگفت بهش جایزه میدادم .یه بار گفتم جایزه چی بهت بدم گفت........پوشک..........داشتم دیوونه میشدم
برای خندیدن منتظر خوشبختی نباشید .......شاید خوشبختی منتظر خندیدن شماست
خوب اگه تصمیمت رو گرفتی که هیچ ولی دقت کن چون اولش به هدیه و جایزه علاقه نشون میدن ولی اگه هنوز آماده نباشن

بعد از دو روز خیلی لباسش رو خیس میکنه و این یعنی اماده نیست

چون علاوه بر آمادگی روانی باید مثانه بچه هم بتونه کنترل ادرار رو داشته باشه.
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سمیرا جان

من خودم حتی یه دونه جایزه هم ندادم و نمیدونم چقدر این روش جایزه دادن میتونه مناسب باشه

پسرم که دو ماه و نیمه شد یه روز صبح دیگه پوشکش نکردم و بهش گفتم جیش دستشویی

اونم هر یه ساعت رفت پشت در و گفت جیش....به همین راحتی...نمیدونم شایدم پسر من اینطوری بوده و در مورد هر بچه

البته فرق میکنه
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به نظر میاد خودت بیشتر استرس داری و این اصلا خوب نیست سعی کن آروم باشی و هیچ فشاری روی خودت نیاری

که مثلا خونه نجس شده و ...یه مدت بیخیال باش
خوب پس دیگه موقع خواب هم پوشکش نکن عزیزم شب هر دو یا سه ساعت بیدارش کن و ببرش تا کم کم ماهیچه های

مثانه اش هم قوی بشه

موفق باشی