سلام دوست جونیا پسرم 2 سالشه از صبح باز گذاشتمش.تند تند هم بردمش دستشویی اولش جیش نمیکرد اما کم کم همکاری کرد اما دوبار تو شلوارش جیش کرد یه بار هم توی اشپزخونه.الان هم خوابید پوشکش کردم لطفا راهنماییم کنید و بگید چجوری میتونم از پسش بر بیام میترسم از اینکه نتونم از پوشک جداش کنم لطفا تجربه هاتونو به منم بدید.کلی دعاتون میکنم
این موضوع استرس زیادی داره برای بچه ها صبر کن و بعد از عید شروع کن
اگه خیلی زود شوع کنی و بچه هنوز آماده نباشه بعد از چند ماه که به نظر میاد یاد گرفته دوباره یک دوره برگشت پیدا میکنه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
یه چیزی دیگه هم اینکه نباید وقتی یه جا نجس شد عکس العملی نشون بدید که بچه متوجه بشه چون این استرس بعدها
براشمشکل ساز میشه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
میدونم دعواش نکردی منظورم تمیز کردن اون قسمت نجس بود
بعضی ها خیلی به نجس و پاکی حساس اند و خیلی نگران میشن و این نگرانی کاملا برای بچه مفهومه