2777
2789
عنوان

چرا انقدر میزارین تخریبتون کنن؟

188 بازدید | 24 پست

هر چی شوهراتون میگن بهتون هیچی نمیگین؟

یا اینکه میزارین تو زندگیتون دخالت کنن نمیفهمم واقعا!

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم حرفی نزده که بخوام چیزی بگم تواین ده سال

خب اونایی ک همسراشون این کارو میکنن منظورمهه

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
چیزی نمیگه اخه بنده خدا😂😂 همیشه هم مث کوه پشتمه

خب خداروشکر🤲بقیه منظورمهه

نامزدم

نمیگم من ار خودم دفاع نمیکنم نه ؛ اما هنوز نامزدی بزار وارد زندگی بشی خیلی چیزا رو خودت درک میکنی.... 

همیشه اونطور ک فکر میکنی نمیشه. گاهی مجبوری

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
نمیگم من ار خودم دفاع نمیکنم نه ؛ اما هنوز نامزدی بزار وارد زندگی بشی خیلی چیزا رو خودت درک میکنی... ...

اره ولی اخه تا ی حدی

نامزدم

عزیزم خدا نکنه با حال امشب من هیچ وقت دچار شی منم یه روزی مث شما دوست عزیز افکارم مث شما بود اما وقتی به. یه جایی می‌رسی که نه راه پیش داری نه پس مجبورید بی صدا اشک بریزی و نهایتش زااار بزنی اونم جلو بچت تا کسی ندونه اگرم بدونه آخرش طلااااق زندگی بعد از طلاق من خیلی وحشنتناکتر از الان میشه پس مجبورید تو سری خور بشی  و دم نزنی 

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️
اره ولی اخه تا ی حدی

من ادمیم که همون لحطه حرف پیدا میکنم بزنم؛ ترسو نیستم و... منم خیلی وقتا به خیلیا اینجوری میگفتم. اما خدا شاهده الان تو وضعیتی هستم که تو عمرم نبودم... خرابتر از چیزیم که فکرشو بکنی اما ..... ناچارم سکوت کنم شرایطم خاصه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
عزیزم خدا نکنه با حال امشب من هیچ وقت دچار شی منم یه روزی مث شما دوست عزیز افکارم مث شما بود اما وقت ...

پس کلا ازدواج نکنم😐