الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا نکنه با حال امشب من هیچ وقت دچار شی منم یه روزی مث شما دوست عزیز افکارم مث شما بود اما وقتی به. یه جایی میرسی که نه راه پیش داری نه پس مجبورید بی صدا اشک بریزی و نهایتش زااار بزنی اونم جلو بچت تا کسی ندونه اگرم بدونه آخرش طلااااق زندگی بعد از طلاق من خیلی وحشنتناکتر از الان میشه پس مجبورید تو سری خور بشی و دم نزنی
وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯♀️
من ادمیم که همون لحطه حرف پیدا میکنم بزنم؛ ترسو نیستم و... منم خیلی وقتا به خیلیا اینجوری میگفتم. اما خدا شاهده الان تو وضعیتی هستم که تو عمرم نبودم... خرابتر از چیزیم که فکرشو بکنی اما ..... ناچارم سکوت کنم شرایطم خاصه
☀☀☀
"تو" صبح باش ...!
من تمام شب های تاریخ را
تاب می آورم ...!