2777
2789
عنوان

درد پریود

115 بازدید | 16 پست

خانوما من پریودم روز اولش فقط خیلی شدید درد دارم طبیعیه؟

و اینکه چه قرصی بگیرم خوبه؟؟دردم خیلی شدیده

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

منم خیلی درد میکنم 😥😔😔

قبلنا به گربه پخ میکردی سه متر رو هوا بود.........😏😌😌  الان صاف تو چشات نگاه می‌کنه....😐😌      بعد آروم از کنارت رد میشه.......😏😳     همین مونده سرشم به نشونه تاسف تکون بده !............😂😂😌      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیسه اب گرم میذارم خیلی اروم میکنه

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
برا منم اینطوریه کیست دارم کیسه آب گرم میزارم خیییلی آروم میشم

کیست تخمدان؟؟؟

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
مفنامیک بخور هر هشت ساعت وااای منم مثل تو بودم دو روز اول اصلا نمیتونستم تکون بخورم حوله داغ کن بزار ...

الان دیگه نیستین؟؟

مرسی بابت توضیحاتت❤️

من سی سالمه یه عمر درد کشیدم گاهی انقدرررر حالم بد میشد این اواخر که نمی تونستم حتی آب بخورم!!! شریع بالا میاوردم!!! و بعدش ضعف و لرززز شدید!!!! 

دیگه کلافه شده بودم تصمیم گرفتم انقدر که اطرافیانم میگن از سردی رحم هست یه ذره به خرف هاشون گوش کنم شایذ بهتر شد 

ببین من روز اول ی جوری درد دارم انگار درد زایمانه ولی دکتر رفتم هیچیم نیست فقط و فقط یدونه هیوسین می ...

کاملا خوب میشین؟

من سی سالمه یه عمر درد کشیدم گاهی انقدرررر حالم بد میشد این اواخر که نمی تونستم حتی آب بخورم!!! شریع ...

خلاصه از تابستون تا حالا هر روز ناشتا یه لیوان آب جوش عسل می خورم بعد هم تو دوران پری و نزدیک بهش سردیجات نمی خورم یا بخورم خیلی کم و‌با مصلح شون 

خداروشکر عالیییی بوده برام😊 به خیلی ها گفتم یه سری تنبلی می کنن مثل اوایل خودم ! ولی یه سری که رعایت کردن اونها هم خیلیییی راضی بودن 

کاملا خوب میشین؟

آره عزیزم کاملا تاثیر داره همیشه پیشمه تو این دوران تا احساس میکنم دوباره دل درد دارم و اثرش داره از بین میره یدونه میخورم فکر هم نمیکنم عوارضی داشته باشه من دختر خالم دکتره گفت بخور اصلا تحمل نکن درد کشیدنو