2777
2789
عنوان

کار بدی کردم دعوا کردم؟

1820 بازدید | 118 پست
من عقد کردم اما از روز اول عقد جنگ خانوادم شروع شد فشارهای روحی و ازارهای شدید به من که چرا عیدی نیاوردن چرا عقد واست نگرفتن چرا پول جشنو میخواستن چرا شام ندادن چرا مامانش ال کرد چرا بل کرد باید واست جهاز بگیرن و... حتی نمیذاشت برم پیش نامزدم تا جایی که حتی بخاطر سیصد چارصد تومن پول زنگ زد مادر من به خانواده طرف گفت طلاق و هیچی اخر اون همه کشمکش شد جدایی ، نمیگم طرفم ادم خوبی بودا نه با اینکه خیلی دوسش اینم بگم که خانواده فقیری نیستیم میتونست مادرم واسم ابروداری کنه اما ابرومو برد،نمیگم طرفم ادم خوبی بود چون میدونست چقد دوسش دارم ولی پام نموند و اونم همه جوره تحقیرم میکرد با کلمات خیلی بدمثل دهاتی وهیچی ندارو... و حتی به منی که توی عمرم یدونه دوست پسرم نداشتم موقع رفتن یه تهمتم چسبوند حالا اینا بکنار
الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش متوجه شدم مامادرم برای پدرم ماشین چندصدمیلیونی خریده دیگه از اون روز خواب و خوراک ازم گرفته شد یاد تموم ابروریزی ها که بخاطر پول مادرم کرد افتادم اینکه چقد خوار شدم و کلا گلوم قفل شده بود دیروز نتونستم چیزی بخورم

امروز رفتم نهار بخورم دیدم واسه خودشو برادر و پدرم پخته خوردن و برای من هیچی دیگه داغون بودم داغون تر شدم اومدم تو اتاقم کتاب دفترارو پرت کردم و اونم شنید اومد هر چی دهنش دراومد بهم‌گفت

حرفای رکیک که تو کشته مرده فلانی شوهر میخوای و ... 

خوب کردم واسه برادرت گرفتم واسه تو طلا گرفتم برای این باید چند برابر بگیرم خوب کردم اونکارارو کردم و...

گفت پسره ولت کرد رفت گیر دادی به ما و اگه میخواستت می موندو ...

اینم بگم که برای عید واسم چند میلیون خرید کرد اما وقتی ماشین چندصد میلیونیو دیدم و رفتار ظهرشو ناراحت شدم حالا به نظرتون من حق داشتم با مادرم بحث کنم یا نه؟

اخه مگه همه مادرا تو عروسی دخترشون سعی نمیکنن دخترشدن خوشبخت شه چرا مال من از روز اول جنگ به پا میکرد و با من دعوا میکرد😔