2777
2789
عنوان

بیاین راهکار بدین😧😩

123 بازدید | 23 پست

من 15سالمه و اول دبیرستانم اما هنوز مامانم برای بیرون رفتن گیر میده😩هرچیم میگم میگه مگه میخوای چه غلطی کنی بیرون که داری اصرار میکنی..خب منم بچه نیستم تا کی تحمل کنم..میگه دیگه بیرون رفتن تعطیل،هربارم بیرون میرم هم موقع رفتن هم برگشتن زهر مار میکنه.بابام میذارع اما اون نمیذاره چند روز دیگه هم تولد دوستمه میخوام خوشحالش کنم اما نمیذاره برم بیرون یکی بگه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانت بگو بیاد 

مثلا اگه با دوستات میخوای بری کافه بیاد تایک مسیری منتظرت بمونه یکی دوساعت 

هرچند اگه دوستات دخترای خوبی خوبی نیستن مامانت حق داره نزاره بری

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من ۲۰ سالمه و مامانم نمیذاره تنهایی برم جایی  پس هیس

دیگه گیر دادن تا کی..فکر نمیکنین اینجوری بدتره؟از افسردگی و خودکشی گرفتع تا الان با هر مشاور صحبت کردم گفته نباید منو اذیت کنن اما مامانم میگه همشون زر میزنن😐اذیتم میکنه بعد میگه من کاری نمیکنم

بابام میگه برو بیرون با اجتماع باش ببین چه خبره درک از زندگی رو بفهمی اما مامانم ناسازگاری میکنه😑

بنظرم حق داره  جامعه خیلی داغون شده یکم بزرگتر بشی احتمالا دلش آرومتر میشه و اجازه میده

اره بخدا دوسه سال پیش تولد دوستم بود تو کافه هی اصرار پشت اصرار خلاصه باکلی زور وزحمت راضیش کردم که برم 

رفتم ولی فقط اعصابم خورد شد دوستام مثل بچه ها وسط کافه میون اون همه ادم دعوا راه انداختن باعث جلب توجه اقایون اونجا شدن مزاحم شدن

بعد از اون شب دیگه هیچوقت با دوستام کافه نرفتم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
به مامانت بگو بیاد  مثلا اگه با دوستات میخوای بری کافه بیاد تایک مسیری منتظرت بمونه یکی دوساعت ...

اینجوریشو که اره خب رفت و امد با بابام میرم و میام.اینجوریه بهش میگم میگه باشه بعد روزی ک میخوام برم میگه من کی گفتم که بری و ی جوری زهرمار میکنه

اینجوریشو که اره خب رفت و امد با بابام میرم و میام.اینجوریه بهش میگم میگه باشه بعد روزی ک میخوام برم ...

بهش حق میدم 

دانشگاه بری اوضاع بهترمیشه سنتم بیشتر میشه مراقبت از خودتو بیشتر بلدی عجله نکن

بنظرم حق داره  جامعه خیلی داغون شده یکم بزرگتر بشی احتمالا دلش آرومتر میشه و اجازه میده

بقیه 12سالشونه ازادن و کسی کاری بهشون نداره..مامان من اجازه نمیره جایی برم یا کاری کنم بعد انتظار داره بهترین باشم.مثلا غذا درست کردن بهم یاد نمیده یا اجازه نمیده درست کنم بعد میگه هیچی بلد نیستی.از اسمون سنگ هم بیاد میگن تقصیر من بود

وا خب منطقی باش . جامعه بیرون خطرناکه . من خودم دبیرستانیم . من انقد تا حالا دوست داشتم با دوستام برم بیرون ولی مامان و بابام نذاشتن . چون صلاح نمیدونن تو این سنم تنها برم بیرون ، صلاح نیست . الان دیگه برای منم جا افتاده این قضیه . خودمم خیلی دوست دارم گاهی با دوستام برم بیرون ولی پدر و مادرم صلاح نمیدونن . پس دورش و خط کشیدم . خب چرا دوستات و خونه دعوت نمیکنی . یا نمیری خونه دوست صمیمیت . یا چرا با هم یه جای امن و قشنگ قرار نمیزارید که مامان و باباتم راضی باشن ؟