2777
2789

من ۸ هفته باردارم بچه سومم دوتا پسر ۸ سال و ۶ سال و نیمه دارم بارداریم ناخواسته بود  و الان چند وقته حالم خیلی بده ویارم خیییییلی بده مثلا از هرچیزی و هر غذایی حالت تهوع دارم غذام فقط کمپوت اناناس یا کمپوت گلابی و یا پسته و سیب و بستنی همین ۳ هفته اس این وضعمه در حالی که بچه های اولم اینجوری نبودم حالا این به کنار  فقط یه چیزی مغزم مشغول کرده اینکه خیلی گلاب به روتون عرق میکنم هرروز دوش میگیرم و با شامپو بدن یا صابون میشورم بدنمو اما شدیدا عرق میکنم بعد یه ساعت و حالم از بوم به هم میخوره😑

شما تجربشو دارین سر کدوم بارداریتون اینجوری بودین؟

آرامشم آرزوست🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای نه من اصن ویارنداشتم.ولی فقط ازیه بلوزم درحدمرگ بدم میومدمیدیدمش میخواستم بالابیارم.آخرم انداختمش دور.خداهرسه تابچتوبرات حفظ کنه😍اینام حل میشه میگن تا۱۶هفته اینجوره ادم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
وای نه من اصن ویارنداشتم.ولی فقط ازیه بلوزم درحدمرگ بدم میومدمیدیدمش میخواستم بالابیارم.آخرم انداختم ...

ممنونم عزیزم زنده باشی خدا نینیت حفظ کنه شماهم عرق میکردی زیاد؟

آرامشم آرزوست🌹

من سربارداری دومم اینجوری بودم تا ۱۵ هفته روزی دوبار حموم بودم خداروشکر گذشت اون روزا زود میگذره نگران نباش بچمم پسره ربطی به دختر پسر نداره به نظرم آدم سنش که میره بالاتر ویارش بیشتر میشه

خدایا مسافر