2777
2789

من عاشق یه کسی شدم نمیدونه دوسش دارم  ، چی کار کنم خیلی با خودم کلنجار رفتم که تاپیک بزنم یا نزنم 😣 شب و روز ندارم دیگه ... دیوونه شدم از دستش 😓 همش فکر و خیال 😔 برام خواهری کنید سر عقل بیارید منو یا حداقل یه چیزی بگید دلم خوش باشه انگار نه انگار فردا سال جدید شروع میشه 🤦‍♀️

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای خدا نصیب گرگ بیابون نکنه من ۵ سال تو همین وضع بودم

خب تهش رسیدی بهش ؟ 

من که دارم نابود میشممم🤦‍♀️

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

عشق یه طرفه فایده نداره...به خودت برس و خوشگل و ناز و با اعتماد به نفس باش از خدا بخواه متوجه بشه عشقت رو و بقیه اش بخدا واگذار کن.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

سلام ابجی کاری نمیونی بکنی پا که نمیتونی پیش بذاری چون 90 درصد پسرا ببخشیدا خودشیفته ان و جوگیرن و حتی اگه قبول کنه میزنه اینو تو سرت

پس به زندگی روز مره ات ادامه بده خوب و خوش و سرحال اونم اگه بخوادت میاد جلو نخوادت نمیاد

درگیرش نشو سعی کن بهش فکر نکنی 

تو چند سالته اون چند سالشه ؟ شغلش درسش چیه که بتونی سر صحبتو باز کنی باهاش

من ۲۰ سالمه اون ۲۴ سالشه باهاش توی تنیس اشنا شدم حریف تمرینیم هستش

شماره  شو داری یا فقط خیالی؟

انقد پسره خوبیه مگه شماره میده 🤦‍♀️ 

چرا بهش نمیگی؟ اگه مجردی و اون هم مجرده هیچ ایرادی نداره دوسش داری. حرفتو بهش بزن. نهایت قبول نمیکن ...

اگه بگم و بعد پسم بزنه دق میکنم 😑