2777
2789

راحترین ایده اینه که یجایی رو رزرو کنی و از قبل کیک و تزیینات و اینا رو ببری بهشون بدی ، بعد بیخبر همسرت رو خیلی عادی ببری اونجا بعد از یه مدت ، گارسون با میز کیک و تزیینات و اینا بیاد ! یه تولد دو نفره شیک و عالی 

.

ب نظر من با دوستای شوهرت که متاهل هستن هماهنگ کن و بگو بریم بیرون ... رفتین بیرون ی دوری که زدین بعد دوست شوهرت پیشنهاد بده برین کافی شاپ یا رستوران ..اونجا سوپرایزش کن با کیک و کادو ... قبلش هم با کافی یا رستوران هماهنگ کن .. روز قبل تولدش هم بهتره سوپرایزش کنی 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه عکس روی کیک ۲۰ _۳۰تومن میشه.من تولد اول شوهرمو دونفره گرفتم دومی رو با جمع دوتاشم میگم هر کدومودوشت داشتی اجرا کن

اتاق خوابو تزیین کردم با بادکنک قرمز و برگ گل مصنوعی و شمع .تو پذیرایی هم میز چیدم میوه و دسر و کیک و شربت وشکلات و تخمه رو میزم شمع گذاشتم یکی دوتا بادکنکم زدم و گلبرگ ریختم.بعد چراغارو خاموش کردم اومد تو سوپرایز شد بعد تموم شدن تولدشم که تو اتاق سوپرایز شد.

تولد دومشم پذیرایی رو تزیین کردم مهمون دعوت کردم یه تولد کامل براش گرفتم فیلمشم گفتم.برای تولد اولش پاور بانک برای دومی اسپیکر گرفتم.البته قبل اونم تولدش بهش ساعت داده بودم که اون یادم نبود بنویشم درواقع سه بار تولد گرفتم براش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
ب نظر من با دوستای شوهرت که متاهل هستن هماهنگ کن و بگو بریم بیرون ... رفتین بیرون ی دوری که زدین بعد ...

چه ایده ی خوبی ولی متاسفانه با دوستای متاهلش در ارتباط نیستیم

هزینه عکس روی کیک ۲۰ _۳۰تومن میشه.من تولد اول شوهرمو دونفره گرفتم دومی رو با جمع دوتاشم میگم هر کدوم ...

چه خوب حتما استفاده میکنم ممنون ‌،راستی پاور بانک رو چند خریدین

به نظرت هزینه اش چقدر میشه حدودی

نمیدونم ، بستگی به جایی که میری داره،  خب شما میخوای تو خونه غذا درست کنی کیک هم‌بخری کادو هم بخری ! فقط شام‌رو برو بیرون یه رستوران که‌میدونی غذاهاش مناسب هس و با پولت میخونه،  اینا رو هم اماده کن بده دست صاحبش بگو بعد از شام‌واست بیارن !  غذا هم نخوای بیرون‌بخوری میتونی عصر یا غروب برید یه کافه ! 

دیگه گل و شمع و بادکنک و ایناهم خودت هرجی دوس داری و میخوای هزینه کنی! اینجوری هم شیکه هم شوهرت چون امادگیشو نداره سوپرایز میشه

.