2777
2789

بچه ها من شوهرمو دوست ندارم همون یه ذره هم که اوایل دوستش داشتم الان از بین رفته باردارم هستم نمی‌دونم این حسم بخاطر هورمونهای بارداریه یا ربطی نداره

دلیل اینکه دوسش ندارم اینه که همش انتظار داره به تمام حرفاش گوش بدم اگه یکیشو انجام ندم یا نه بیارم دعوا راه میندازه، خیلی زیاد کنترل گره تو تمام مسائل منو کنترل میکنه، تا حالا چند بار گفته آدم دوتا زن داشته باشه خیلی خوبه منم گفتم خب برو بگیر ولی بعدش دیگه نه منو میبینی نه بچمونو، وقتی میریم بیرون همش به زن ها نگاه می‌کنه اگه بریم تو یه مغازه که فروشنده دختر باشه کلی وقت وامیسته باهاش حرف میزنه خوش و بش می‌کنه اگه اعتراض بکنم میگه چه اشکالی داره این کارو میکنم یکم به روز باش منم دیگه حساسیت نشون نمیدم ولی شب ها خواب میبینم داره خیانت می‌کنه و کل روز حالم خوب نیست واقعا نمیدونم چطور خودمو آروم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد بگم توام با پسرا شوخی کن ولی آدم کثافتو رو نمیشه مثل خودش جواب داد!

هورمون بی‌تاثیر نیست عزیزم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

ی بارم تو با فروشنده هه گرم بگیر چیزی گفت بگو دارم ب روز میشم عزیزم😐

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

حق داری عزیزم شوعر منم مث شماست یک مغازه که زن باشه جان گفتناش شروع میشه و اینقد باهاش گرم میگیره که من فراموش میشم براش پیر زن و زن جوانم فرقی نداره  اینجور مردا ببخشیدا هیز تشریف دارن بیخیالش به فکر خودتو بچت باش 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

خدا کمکت کنه.همه یه جور میکشن دا من از دست خاندان شوهر میکشم

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

شوهر من تو خیابون سر بلند نمیکنه کسی نگاه کنه بیرون خیلی مودب و با شخصیت . حتی فیلم نگاه میکنه ازش بپرسم فلان بازیگر زن خوشگله ؟؟؟میگه چهره مهم نیست مهم بازی . حتی نمیگه اره خوشگله . خلاصه تاحالا نشده از ی زن تعریف کنه . ولی مخفیانه بهم خیانت کرده بود دستش رو شد . خلاصه مردا هر مدلی که باشن چون مردن به خودشون اجازه میدن با چند تا زن باشن تا ی چیزی هم میشه میگن پیامبر گفته 4تا زن مجازه

ایشون اصلا انعطاف پذیر نیستن و تماما قوانینی دارن که همه باید طبق قانون ایشون زندگی کنن وگرنه ناراحت میشن بدونید همینقدر که شما از این رفتار ناراحت میشید خودشونم عذاب میبینن چون همش نگران که نکن کسی از قانونم سرپیچی کنه یا اگه سرپیچی کرد باید ازش متنفر باشم یا تنبیه بشه.شما یک فرد انعطاف پذیر باش اصلا نقطه ضعفشون که همین خصوصیت هست رو بیشتر نکنید.چون نتیجه عکس میده.همین که دوسشم ندارید باعث میشه نسبت بهش بدبین بشید و بی اعتماد رفتاراش رو نتونی هضم کنی و همش بنظرت رفتاراش برای اذیت کردن شماست.اینجوری نمیشه هم ایشون و هم شما باید مشکلتون رو حل کنید شما باردارید با این افکار منفی روحت خسته نکن الان باید سرشار از انرژی مثبت باشی بخاطر بچت و فکر و ذکرت بچه تو راهت باشه با این فکرا این روزای خوب رو که داری تجربه میکنی تلخ نکن به خودت.ایشونم بتید بفهمن که همه مطابق قانونشون نیستن و باید زندگی رو اسون تر گرفت.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
ایشون اصلا انعطاف پذیر نیستن و تماما قوانینی دارن که همه باید طبق قانون ایشون زندگی کنن وگرنه ناراحت ...

چیکار کنم تا حالا چند بار مشاوره رفتم ولی چون خودش راضی نمیشه بیاد چندان نتیجه ای نداشته