2777
2789
عنوان

خانما برای شستشوی دیگ لباسشویی

288 بازدید | 6 پست

جوش شیرین رو بریزم اونجایی که تاید میریزم یا اونجایی که واسه هاله هس...لباسشوییمم پاکشوماس..و اینکه چیکار کنم که بوی بد لوله پشت لباسشویی و لوله فاضلابی پشتش بره...ی خرطومی شوهرم گذاشته ظاهرن واسه لوله کوچولوهست هی بوی بد میپیچه توخونه کسی راهکاری داره بهم بده داره دیوونه میشم

واسه لوله که حسابی دورشو پلاستیک پیچ کن تا راه خروج بو نباسه

واسه شستشو هم فکر کنم باید بریزی جای پودر

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
واسه لوله که حسابی دورشو پلاستیک پیچ کن تا راه خروج بو نباسه واسه شستشو هم فکر کنم باید بریزی جای پ ...

پلاستیک کشی کردم دورشو لامصب دوباره میاد بیرون فک کنم...از بس لباسشوییمو کشیدم عقب جلو پایه ش لق شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاستیک کشی کردم دورشو لامصب دوباره میاد بیرون فک کنم...از بس لباسشوییمو کشیدم عقب جلو پایه ش لق شده

من اینقدر لوله را فشار دادم و پلاستیک کردم دورش به زور باید درش بیارم

البته یه سری درپوش مخصوص هم هست میندازن دور خرطومی نمیدونم اسمش چیه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

خوب عزیزم تابستان ها خونه تکونی میکنی شلنگ بکش خوب لوله شو تمیز کن من هر سال اینجوری میکنم‌ تمیز تمیز میشه

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
خوب عزیزم تابستان ها خونه تکونی میکنی شلنگ بکش خوب لوله شو تمیز کن من هر سال اینجوری میکنم‌ تمیز تمی ...

اصلا ۸ماه هم نیس عروسی کردمو از لباسشوییم استفاده کردم اینطور شد...