2777
2789

سلام دخترا یادمه من دانشجو بودم تو شهری که داداشم اینا زندگی‌میکنن بعد خیلی کم میرفتم خونشون در حد دو ماهی یه بار اونم واسه چند ساعت، یه بار بچه هاش اصرار کردن شب یلدا بیا خونمون منم روزش به داداشم زنگ زدم که شب بیا دنبالم حالا همیشه با تاکسی میرفتما🙄 دم غروب داداشم رسید برف هم وحشتناک میبارید تا برسیم خونشون فک کنم ۳ساعت طول کشید نگو داداش اینا خونه داداش زن داداشم مهمونی دعوتن دیگه حدودای ۱۰ رسیدیم خونه اونا وای داشتم از خجالت آب میشدم زن داداشمم بشدت تو قیافه بود ولی بعدش که دید چقد شرمنده و خجالت زده هستم دیگه کوتاه اومد😅😅 تاپیک سرباز رو دیدم خاطره خودم یادم اومد

نمیدونم چرا رو اسم زنداداش و خواهر شوهر و ماکارونی فوبیا گرفتم  

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم اهلش نیستم اولین باره همچین تاپیکی میزنم😅

من به دلایل دیگه ای که اکثر کاربران میدونن 

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
خب دیگ توهم اونجا تنها بودی اصن باید توهم برمیداشتن همتون میرفتین خونه داداش زن داداشت😂

دقیقا همین کارو کردن خب😅😅 داشتم میمیردم از خجالت خودمم فحش میدادم هی از زنداداشم عذرخواهی میکردم😂😂 اما اونجا خیلی تحویلم گرفتن هنوزم عاشق خانواده داداش زن داداشم هستم و زن داداشمو دیدنی حالشونو میپرسم 

من نمیدونم چیه دلیلش عزیزم؟

هیچی 

برو تاپیک بچه هاماکارونی زنده اس تو پر بازدیدا رو بخون