2777
2789
عنوان

جاماندن گاز استریل در رحم

7231 بازدید | 98 پست

سلام خانما یه هفته پیش زایمان کردم از دیروز نخ گاز استریل ازواژنم اومده بیرون گیر کرده تو زخم بخیه هام میکشمش هم دردمیکنه هم نمیاد بیرون درد میکنه اندازه انگشت اشاره اویزون مونده درد شکم یا کمر یامثانه ندارم فقط نخه موقعی که حرکتش میدم مثل اینکه دارم چاقو روگوشتم میکشم

خواهش میکنم اگه کسی تجربه ایی داره بگه علائم جاماندن گاز استریل چیه از م̷ـــِْن ممکنه فقط نخ باشه که به بخیه گیر کرده باشه یا ممکنه گاز باشه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديروز همينو زدي كه به جاي اينكه اينجا سوال كني برو بيمارستان به نظرم

زنگ زدم بیمارستان گفت فردا بیا تاماما معالجت همونی که زایمانم بعهدش بود باشه فردا میرم

دنبال ماما خصوصی بودم که همه بسته بودن چون پنجشنبس

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

چرا دربرابر دکتر رفتن مقاومت میکنی؟خب برو دکتر

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

باید بری بیمارستان 

یبار من بیمارستان بستری بودم 

تخت بغلیم یه خانوم سن دار بود اومده بود برای رحمش 

گفت چند سال پیش عمل کرده بعدش دیگه کم کم مثل فلج ها شده نمیتونسته دیگه راه بره 

بعد رفته بیمارستان عکس گرفتن دیدن گاز استریل جا مونده و عفونت وحشتناکی کرده 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نمیدونم گاز استریل کجات گیر کرده ولی من سزارینی ام هیچی توم نیس.فقط یکی از زنای اقوام تا چندسال بعد زایمانش هی لکه بینی داشت رفت سونو بهش گفتن گاز موقع عملت جامونده تو شکمت .بعد دوباره سزارینش کردن بدون وجود بچه و اونو دراوردن .خونریزیش قطع شد ولی چسبندگی رحم گرفته الان.

برو بیمارستان  اینجا ب نتیجه نمیرسی

حتما میرم ولی خیلی میترسم بدجور درد داره چون فرو رفته داخل زخم اصلا نمیتونم ازشدت درد بهش دست بزنم

چه ترسناک توروخدا برو بیمارستان یا زتگ بزنن از دکترت بپرس خودتو ناقص نکنی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐