2777
2789
عنوان

آدمو از زندگی ناامید میکنید 😐

226 بازدید | 19 پست

هر چی آدم میاد خوش بینانه ب زندگی نگا کنه تاپیکا رو میبینه حرصش در میاد 

محض رضای خدا چرا ی تاپیک خوشحال کننده نمیبینم 

همش شده تاپیکای : خیانت شوهرم نمیدونم مادر شوهر کثافتم خواهر شوهر فلان فلان شدم ، یا نمیدونم خودکشی و من بدبخترین ادم دنیام و فلان 

بابا خوش باشید در حق خودتون و روح و روانتون ظلم نکنید 

بدبین نباشید شاد باشید دنبال راه واس خوشحال کردن خودتون باشید نه افکار منفی ای ک بد ترتون میکنن 

شبتون ب خوش و آرامش

آرزوی زندگیه بی دغدغه برای تک تکتون💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از خوشی ها هم بگیم میگن: نگین دل بقیه آب میشه یا چشم میخورین 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

دیگه اینا واقعیته زندگی هاست 

زندگی های خوب هم کم نیست فقط اینجا اگه بگن 

کاربرا جبهه میگیرن و میگن نگو اینجا  یه عده حسرت میخورن 

یه عده هم نمیگن میترسن مجازی چشم بخورن😁

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

هر کی در راستای زندگیش واتفاقایی ک واسش میوفته تاپیک میزنه خو

اگر یاد بگیرن بجای باز گو کردن ناراحتیا سعی کنن هر چی ناراحتیه از خودشون دور کنن خیلی حس و حال بهتری داشتن

الان مثلا یکی ک میاد از شوهرش یا غیره بد میگه توقع داره بقیه ام همراهیش کنن تا دلش خنک شه 

یا مثلا یکی ی دعوایی با همسرش کرده میاد اینجا میگه و اشتباه راهنماییش میکنن بدتر زندگیش میریزه بهم 

دیگه اینا واقعیته زندگی هاست  زندگی های خوب هم کم نیست فقط اینجا اگه بگن  کاربرا جبهه می ...

بنظر من ک ۲/۳ این تاپیکای ناامید کننده الکین 

فلانی میاد ی طرفه از خانواده شوهرش بد میگه شاید خودشم خوب نباشه! 

یا میاد میگه شوهرم خیانت کرده شاید واقعا اینجور نباشه و خانوم شکاک باشه ! 

یا خیلیا میان از احساسات مردم سو استفاده میکنن داستانای الکی سر هم میکنن

اگر یاد بگیرن بجای باز گو کردن ناراحتیا سعی کنن هر چی ناراحتیه از خودشون دور کنن خیلی حس و حال بهتری ...

خوب اینجوری تخلیه میشه

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
آرزو کافی نیست باید پول برامون کارت به کارت کنی

برو کار میکن مگو چیست کار 😂😒 

تنبل بازی نداشتیمااا 

من خودم مثلا خیلی وضعم خوبه ؟ انگشتام میپوکه در روز انقدر تایپ میکنم واس یقرون دوهزار ولی خب میدونم تهش ب چیزی ک میخوام میرسم