2777
2789

اینو بگم که کلا شوهرم عصبانی و زودجوشه. امروز من رفتم خونه مامانم شب هم خونه مادرشوهرم دعوت بودیم. من حدود ده دقیقه بعد اذون برگشتم خونه که بریم خونه مادرشوهر. با شوهرم راه افتادیم بین راه رفتم یه مغازه شکلات بخرم واسه مادرشوهرم و دوباره یه مغازه هم رفتم یه کاپشن واسه دخترم قیمت کردم کلا یک دقیقه شد. اومدم شوهرم بداخلاقی کرد که من قرار دارم و دیرم شده. منم گفتم تو چرا عصبانی هستی و بیشتر پرخاش کرد. منم ناراحت شدم و چون تو خیابون بودیم هیچی نگفتم ولی کلا آدمیم زود گریم میگیره یهو اشکام سرازیر  شد. اون وحشی تر شد و عصبی شد و راهشو عوض کرد و گفت بتمرگ تو خونه. من هیچی نگفتم ولی دیدم داره بدمگرده از طرفیم من خودم به مادرشوهرم گفتم میخوام بیام دیدنت بد میشه به شوهرم گفتم بریم زشته منتظرن اونم گفت زنگ میزنم نمیایم و 

خوب بقیه س

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصرار کردم و وقتی دیدم راصی نمیشه گفتم پس زنگ میزنم به مامانت که بدونه تو نمیخوای بیای. اونم عصبی گفت زنگ بزمی میرم دم در خونه عمه و عموهات و عمه هات بی آبرویی و یه آبروریزی تو فامیل ... در بیارم که خاطره بشه. اینم بگم کلا تو دعوا ها عادتشه یا بره در خونه مادرپدرم یا زنگ بزنه بهشون و همه میدونن ما بحث داریم

بیکاریا وقتی میدونی شوه رت عصبیه چرا معطل میکنی بعدا پیرفتی کاپشن میدیدی اون بچه گناه داره دم عیده بابا یکم عاقل باشین توروخدا

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
اصرار کردم و وقتی دیدم راصی نمیشه گفتم پس زنگ میزنم به مامانت که بدونه تو نمیخوای بیای. اونم عصبی گف ...

پرچام چ بد اخلاقه

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
بیکاریا وقتی میدونی شوه رت عصبیه چرا معطل میکنی بعدا پیرفتی کاپشن میدیدی اون بچه گناه داره دم عیده ب ...

من اصلا نمیخواستم کاپشن بخرم چون تاره واسش خریدم از شهرستان فقط میخواستم ببینم همونو محله خودمون چند میده

همه ی اینارو تجربه کردم .همیشه هم برای اینکه کسی نفهمه التماسش کردم اونم گفته بگو غلط کردم تا کوتاه ...

خیلی سخته شوهرت این مدلی باشه و سواستفاده کنه. یکبارم خونه خالم دعوت بودیم نمیومد انقد اصرارش کدم