2777
2789

سلام.‌من تو دی ماه فرشمو دادم قالیشویی .شیش متریک خوب بود نه متری رو پهن کردیم جای ردپای نمی‌دونم سگ یا گربه حالا من وسواسم دیدم داشتم میمردم زنگ زدم زده قسم میخورد که سگ و گربه نداریم .منم بچه کوچیک دارم که تازه ان شاءللله میخواد چهار دست و پا بره الانم سرجاش که هست مدام دهنشو می‌ذاره رو فرش بهش گفتم دوباره بیان ببرن بشورن تازه امشب اومدیم پهن کردیم دیدیم کامل گردوخاکیه دارم دیوونه میشم .دو روز دیگه عیده .می‌خوان جمعش کنم بدم قالیشویی دوباره .شوهرم میگه خود فرش گردوخاک پس داده .مگه میشه کف خونم سرامبکه البته زیر فرشم موکت هم بود. تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید بهم چیکار کنم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ی جارو خیس بکش درست میشه شما وسواس دارین گاهی خوب ابکشی هم نشه سفیدک میزنه با آب وجاروی خیس درست میشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییی به هیجا نمیشه اعتماد کرد احتمالا ندیدن گربه سگ امده روش راه رفته فرش شویی دومم بوزمین پهن کردن خودت اگه جاداری با کمک شوهرت بشور

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*

قالیشوییا این وقت سال سرشون شلوغه خوب نمیشورن. البته بعداز2بارشستن دیگه گردوخاک نمیتونه داشته باشه ولی موکت معمولا یه پودرسفید پس میده شایدازاونه. آها راستی سمت غربی کشور گردوخاک بوداین دوروز اگه شهرتون گردوخاک بوده احتمالش هست

دردم از یار است و درمان نیز هم
قالیشوییا این وقت سال سرشون شلوغه خوب نمیشورن. البته بعداز2بارشستن دیگه گردوخاک نمیتونه داشته باشه و ...

واااای تو رو خدا ب دادم برسید الان دیدم ی مشت موی گربه بود نمی‌دونم سگ بود دارم میمیرم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه اشناهامون داده بودن وقتی اوردن پر موی گربه بود 

الان دیدم ی مشت موی سگ نمی‌دونم بود یا گربه روی فرش دارم دیوونه میشم 

اییی به هیجا نمیشه اعتماد کرد احتمالا ندیدن گربه سگ امده روش راه رفته فرش شویی دومم بوزمین پهن کردن ...

خدایاااا الان میگم دیدم ی مشت موی سگ یا گربه بود دارم سکته میکنم منم وسواسم نمی‌دونم چیکار کنم 

الان نده دیگه جانم. هیچوقت نباید نزدیک عید فرش بدی برا شستن. بذار بعد عید. 

والا دی ماه دادم که این کثافت ماریا نباشه ب. عکس اینجور شد