دخترم ۴ ماهشه بهش شیر خودمو میدم رژیم سفت و سخت دارم به همه چی حساسیت داره به خرما موز سیب زمینی هویج لبنیات ادویه جات آجیل بادمجون پروتیین گاوی تخم مرغ غذاهای دریایی مرکبات و ژله و پاستیل وگوجه فرنگی و .... غیر از مرغ و برنج و نون و کدو سبزو سیب و خیار و حبوبات بجز عدس دیگه هیچی نمیتونم بخورم چن تا دکتر بردم حتا دکتر آسم و آلرژی چون اگزمای وحشتناک میزنه و خلط و مدفوع بلغمی موندم چیکار کنم شیر خشکم قراره نئوکیت براش سهمیه بگیرم تا بتونم بهش غذای کمکی بدم نمیدونم چی بهش بدم چون اگزمای خیلی بدی میگیره و حالش واقعا بد میشه
دختر من به لبنیات...تخم مرغ...انواع ماهی و حتی انواع پسته بادوم و گردو....سویا....خیلی سخت بود تا گذشت...خیلی اذیت شدیم...اما گذشت الان ۵سالسشه....تازگیا دارم یه قاشق ماست بهش میدم..یا یه کوچولو پنیر...امایکم بدنش جوش میزنه....اما هنوز شیر روامتحان نکردم میترسم.....دکتر ازش اندوسکوپی معده گرفت تو ۶ماهگی و بهم کفت به چه چیزایی حساسیت داره
[QUOTE=181835508]دختر من به لبنیات...تخم مرغ...انواع ماهی و حتی انواع پسته بادوم و گردو....سویا....خیلی سخت بود تا گذ ...[/QUO
اخی عزیزم نی نی به این کوچولویی اندوسکوپی چقد سخت بوده الان میگن تست پوستی جواب میده ولی دکترش گفت نمیشه سن ش کمه آز خون هم هست ولی دقیق نیست آدم میمونه چیکار کنه
بردم غیر شربت زادیتین و چن نوع پماد و کرم چیزی نگفت و گفت رژیمتو رعایت کن
تست هم از بازویش گرفتن
راستش آلرژی باید رژیم رعایت بشه هر چیزی که باعث تحریک بشه نباید خورده شه من الان پسرم و یه سال میبرم دکتر آلرژی تمام رژیمش رو رعایت میکنیم خدا رو شکر بهتر اونم فقط سرفه میکرد شبا نمیخوابید همش سرفه میکرد
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭
تست هم از بازویش گرفتن راستش آلرژی باید رژیم رعایت بشه هر چیزی که باعث تحریک بشه نباید خورده شه من ...
فقط از شروع غذای کمکیش میترسم توی سایت خوندم یکی به بچش حلوا کنجد داده بود دور از جون همه بچها فوت کرده بود بچش از اونموقع استرس همو وجودمو گرفته از ترس نمیدونم چی بهش بدم راستی چن ماهگی از نی نی تون تست گرفتین