2777
2789
عنوان

مرجوعی دیجی کالا

179 بازدید | 10 پست

من یه کمد خریدم تو تو مشخصاتش درش شیشه داشت چندتا طبقه داشت امروز دستم رسید هم قفلش خرابه نصب نشده هم طبقه نداره هم درش شیشه نداره زنگ زدم گفتن مرجوع کن حالا مرجوع کنم از شهرستان پولمو بهم پس میدن یا دوباره یکی دیگه می فرستن ۱۹۰ تومن پول باربری دادم این چی میشه کسی تجربه داره؟

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی سری هدفون خریدم خراب بود فرستادم کل پولمو فرستادن فردای ارسال

واسه من کمد بود بسته بندی شده بود منم فکر نمیکردم اینطوری باشه همه رو با قیچی پاره کردم حالا نمی دونم چطوری بسته بندیش کنم چطوری بفرستمش با وانت چرا خودشون نمیان مرجوع کنن وقتی اینطوری می فرستن

خدایا به امید تو
شماره حساب میگیرن.پول رو میریزن البته من دیدم واریز نکردن.زنگ زدم بلافاصله ریختن جنسم هیچ عیبی ندا ...

خودتون مرجوع کردید فرستادید یا اومدن ازتون گرفتن واسه من کمدو دوباره باید پول وانت بدم

خدایا به امید تو
خودتون مرجوع کردید فرستادید یا اومدن ازتون گرفتن واسه من کمدو دوباره باید پول وانت بدم

با پشتیبان صحبت کن.بگو ایراد داشته.خودتون باید هزینه بازگشت رو قبول کنین

با پشتیبان صحبت کن.بگو ایراد داشته.خودتون باید هزینه بازگشت رو قبول کنین

گفتن هزینه بار بری با ماست ولی وانتو من باید بدم که ببره باربری فکر کنم اصلا نمی دونم چیکار کنم

خدایا به امید تو