2777
2789

اگه واقعا عالی عالی بخونی آره ولی باید خیلیییی سخت بخونی و ....

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم

خواهش عزیزم مهم پشتکاره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

آره عزیزم برنامه ریزی کن به خوبی میتونی قبول بشی .

درس هایی رو سعی کن بیشتر بخونی که بقیه درصد های پایین تری میزنن

من خیلی کم برای کنکورم زمان گذاشتم شاید اگر اون زمان من هم یک ماه میخوندم قبول میشدم فرهنگیان و رتبه ام سه رقمی میشد

آره عزیزم برنامه ریزی کن به خوبی میتونی قبول بشی . درس هایی رو سعی کن بیشتر بخونی که بقیه درصد های ...

رتبه ات خوب بود؟ فرهنگیانی شمام؟ 

یا میتونم یا باید بتونم! هیچ راهی ندارم :)

آره میشه مطمئن باش.ولی باید یه سری مباحث رو حذف کنی و رو جاهای مهم تر و تست خیز تر کار کنی،بعد اینکه نباید به هیچ وجه کم کاری کنی چون دیگه هیچ وقتی نیست واسه از دست دادن.فقط شروع کن مثل پارسال من ول نکن که بدجور پشیمون میشی