2777
2789

آیا کارش خوبه و اینکه کسی اگه جدیدا پروتز سینه گذاشته هزینش چقد شده؟ 

یکم از تجربتون اگه میشه بگین پشیمون نیستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی گرون الان اگرم تو بری شاید بگه ۳۵ میلیون  ولی اگه خیلی مشکل نداری نکن چون عوارضش زیاد ...

آخه بعد شیر دهی دیگه کلا سینه هام محو شد یعنی الان مثل مردا شدم مجبورم خودمم دوست ندارم

واقعا دکتر شهریار حدادی که شناخته شده هستن و جراحی هاشون بی نظیره من سه ماه پیش پروتز سینه کردم برخلاف ترسی که قبل عمل داشتم ولی خیلی قبل عمل بهم روحیه دادن و بعد عملمم اصلا اذیت نشدم.

دکتر شهریار حدادی خیلی کارای با کیفیتی انجام میده . تو بهترین کلینیک ها هم انجام میده جراحی هاش رو 

من و خواهرم مجرد که بودیم بیمارشون بودیم و الانم ایشون بعد از زایمان پروتز کرد که حسابی راضیه 

سایت دکتر رو دارم 

https://drhaddadi.ir/