2777
2789

خانواده ی شوهرم وضع مالیشون خیلی خوبه و به دختراشون خیلی میرسن،شوهرم چند بار بهم اینو تیکه انداخت،البته خانواده شم چندین بار اینو با کنایه گفتن،این سری که شوهرم  اینو دوباره گفت

من گفتم خانواده ات مجبورن به دختراشون برسن،چون اگه این کارو نکنن، هیچکس اونارو نمیگیره،

چون (خدایا منو ببخش)هر سه تا خواهر شوهرم بالای ۱۵۰کیلو وزنشونه و هیچکدوم حتی دیپلم هم ندارن،بعد از نظر اخلاقی هم اصلا رفتار زنونه و لوندی  و اینا ندارن.

پدرشوهرم به شوهر یکی خونه داده توش بشینن،به یکیشون تو دوران مجردی ماشین داده که با خودش برده خونه شوهر وکللی هم طلا و اینا دارن،اخرش هم هر سه تا با بدبختی و نذر و نیاز با سه تا مرد روستایی ازدواج کردن،چون پسر های امروزی که نمیان دختر ۱۵۰کیلویی و بداخلاق و شلخته رو بگیرن🤦‍♀️

بعد راه میرن میگن به دخترمون این دادیم و اون دادیم،خوب بنده ی خدا مجبور بودی بدی وگرنه تا اخر عمر باید ور دلت میموندن😑 حالا خودم با این سن هنوز خواستگار دارم،منو با اونا مقایسه میکنه😐

همه ی اینارو امروز یه نفس به شوهرم گفتم،قهر کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشته بد گفتی

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

خووب از پس هم برمیاین اونا پررو و پرتوقعن تو هم ببخشید سطح فکرت پایینه و بی ادبی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

گنا دارن غصه میخورن خو اونا به مامان باباشون تیکه بنداز اون طفلی ها چه گنا دارن😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

حرفت زشت بوده خب ...البته کار همسرتم درست نبوده اما ربطی به شرایط خواهرشوهرات نداره ک ...بعضی خانواده ها به دختراشون رسیدگی میکنن من الا۵٨ کیلو هستم ٢۴ سالمه ١۶ سالگی هم ازدواج کردم هیچ مشکلی هم ندارم اما مامان بابام حسابی هوامو دارن همیشه همه جا همه چی واسم گرفتن 😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

فدا سرت یبار قهر میکنه ولی دیگ تااخر عمرش حرفشو باز نمیکنه عبرت میشه براش

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

اگ بجای اینک خرج طلا و این اتا اشغالا کن میفرستادشون دکتر و باشگاه 

الان یکی مثل شما نمینشست این حرفا و بزن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗