2777
2789
چطور.  قیافت خوبه   چند سالشه چند سالت بود ... من یکی رو این جوری میخوام

آره قیافه ش خوبه. قیافه م خوبه. اون موقع نوزده سالم بود. اونم شیش سال ازم بزرگتر بود. بیست و پنج سالش بود و داشت دکتراشو میگرفت. از این استادای حق التدریسی. هیچی دیگه. مخشو زدم. شایدم اون مخمو زد نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری تو ۷ ماه هم ازدواج کردی هم حامله ای .... من تو ۲۵ سال نه ازدواج کردم نه حامله ام😂😂😂

خب سرنوشت ادما متفاوته عزیزم 

الهی که به زودی ازدواج کنی و خوشبخت شی

یه صلوات برا سلامتی بچم میفرستی؟خیلی سختی کشیدم
آره قیافه ش خوبه. قیافه م خوبه. اون موقع نوزده سالم بود. اونم شیش سال ازم بزرگتر بود. بیست و پنج سال ...

چه جالب 👌👌👌👌خوشبخت باشین 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منکه نشد ک بشه🥴

عاا..به هر حال همه مدلی موفق باشی😍ولی من هنوز دانشگام نمیرم امیدی هست😂

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
خوشبحالت من ب ی نفر خواستم خط بدم اومد جلو لهش کردم ک مثلا جذب شه گل کاشتم  تو دبی استوری گذاش ...

گل کاشتی واقعا   

انشالله موارد بعدی وقت زیاده

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
خب سرنوشت ادما متفاوته عزیزم  الهی که به زودی ازدواج کنی و خوشبخت شی

اره احتمالا بختت سبکه ....میتونم بپرسم چند سالتونه؟البته اگه دوس داشتین بگین....

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
شانس نداری یهو موقع شکستی پا و گچ گرفتن تو بیمارستان با یکی اشنا میشدی باز همینو میگفتی ینی😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
عاا..به هر حال همه مدلی موفق باشی😍ولی من هنوز دانشگام نمیرم امیدی هست😂

قربونت عزیزم😘خخخخخ اره تو امیدوار باش منکه دیگه متاهل شدم🥴شوهرمم باراول شب خواستگاری دیدم😶خجالتم میکشیدم ببینمش جلسه بعدی اومد روبرو اشپزخونه نشست نگاش کردم نگام کرد 😁😁ضایع شدم

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
قربونت عزیزم😘خخخخخ اره تو امیدوار باش منکه دیگه متاهل شدم🥴شوهرمم باراول شب خواستگاری دیدم😶خجالتم ...

😂عزیزم الهی...پیر بشید به پای هم

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم