2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه

261 بازدید | 25 پست

من یه خواهرشوهر دارم که از خودم کوچیکتر هستش بعد این آخرین بار که اگر خونه پدر شوهرم که منم بل اون ها تو یه جا زندگی میکنم حسابی بی احترامی کرد و حرف زد جلو مردم غریبه آخرش من بهش گفتن دیگه برام نه خودت مهمی نه از این به بعد توقع احترام و محبت بیش از حد داشته باش ...بعد از چند روز بچه اش یه اتفاقی براش افتاد من سراغش رو از شوهرم گرفتم ولی به خواهرشوهر چیزی نگفتم بعد من زایمان کردم نه زنگ نه پیام نه عذر خواهی برگشته به شوهرم گفته چرا وقتی بچه ام اونطوری شد زنگ نزد منم گفت بعد اون بی احترامی توقع داره من تماس بگیرم تا معذرت خواهی نکنه هیچ کاری باهاش ندارم و اصلا برام مهم نیست که زنگ نزده  حالا به نظر شما مقصر کیه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرمنم به جاریم واسه بچه ش که دیروز اومد دنیا تبریک نگفت

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

چرا جوش همه چیزو می زنید ...این وسط کی خبر میاره می بره...مختون نمی ترکه ...هر کاری دوست داری بکن گزارششو برای خواهر شوهرت رد نکن خودش می فهمه دیگه....

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
خسته شدم خواهر  اصلا برام احترام قائل نیستن و اجاره دادن به خودشون هرطور دوست دارن رفتار کنن چو ...

اشکال نداره ماهیو هروقت از آب بگیری تازست باید مثل خودشون باشی انقدر رودروایسی دار باهاشون برخورد کن اجازه بی احترامی ندن. من از اول هرچی گفتن درجا جواب دادم حتی شده با خنده اینجوری نه کینه رو دلم میمونه نه اعصابم خورد میشه.