2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و عفونت

382 بازدید | 3 پست

خانما من یه هفته پیش رفتم دکتر بهم قرص لترازول داد گفت از شب سوم تا هفتم شبی یکی بخورم دیشب قرصام تموم شدن امشب میخوام برم اقدام ولی یه سوزش و خارش شدید و افتضاحی گرفتم جوری که بی تابم کرده و البته عفونت تکه تکه ای ازم خارج میشه احتمال میدم عفونت قارچی باشه زنگ زدم به دکترم گفتم اقدام کنم خطر نداره فک کنم عفونت دارم گفت قرص فلوکونازول بخر یه روز در میان بخور به نظرتون اگه یهو باردار شم و از اون قرصا بخورم خطر نداره 

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه لتروزول خوردم واسه بارداری میگم اقدام نکنم اشکال نداره امشب دیگه میخواستم برم اقدام خیر سرم این عفونت لعنتی نمیدونم از کجا اومد اصلا از بس خارش دارم زخمش میکنم دیگه

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش