2777
2789
عنوان

دوراهی....

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 19 پست
فردا میرم غریبم... براعیدمیریم دیگه میخوام تمومش کنم 

اشکال نداره اولش سخته بعدش عادی میشه چند سال دیگه ب خودت میگی خوب شد این کارو کردم وگرنه بایذ تا اخر عمر وسط ی جهنم با چند تا بچه میموندم 

اشکال نداره اولش سخته بعدش عادی میشه چند سال دیگه ب خودت میگی خوب شد این کارو کردم وگرنه بایذ تا اخر ...

نمیدونم شکرکنم یانه... ولی بچه دارنمیشیم من دکتررفتم مشکلی ندارم دکترم نمیاد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شکرکنم یانه... ولی بچه دارنمیشیم من دکتررفتم مشکلی ندارم دکترم نمیاد... 

پس چقدر پرروعه خدایی که گفته من بچم بشه میرم زن بگیرم 

این جوری ک میگی دکتر رفتی مشکل از اونه دیگه 

به هر حال خداروشکر 

بچه دار میشدی از همچین مردی که چی بشه یه عمر هم خودت بدبخت میشدی هم اون بچه 

عزیزم من تاپیکاتو خوندم تو تمام عمرتو ۵ سال برای ادمی گذاشتی که قدر نمیدونه کسی که حاضر نیست عیبشو دریت کنه پس ارزش اینو نداره بخوای پا سوزش بشی من به کسی پیشنهاد طلاق نمیدم همیشه میگم سعی کنید زندگیتونو از نو شروع کنید تلاش کنید نپاشه ولی توام حق داری شاد زندگی کنی توام حق داری نیازات برطرف شه حق مادربودن داری ولی وقتی انقد بی رحمی میکنه بهترین کار جدا شدنه 

برای جدایی بی سرصدا اقدام کن مهریتم که گفتی بزور بخشیدی اگه همون ۱۴تا که مونده رو میتونی اقدام کنی وبری برای توقیف اموال و تا زمانی که کارت انجام نشد با شوهرت خوب باش به روش بخند اصلا به زبون نیار که قراره جدا شی یا کار کنی دلیل جداییتم میتونه بچه دار نشدنش باشه اونوقت خیلی راحت جدا میشی

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹