2777
2789
عنوان

دوراهی....

140 بازدید | 19 پست

میخوای جدابشی باتمام بدیای شوهرت بازم نمیتونی جاتو جداکنی، کنارش میخوابی ولی عین قهر حتی اونم نزدیکت نمیاد.هم باهاش حرف میزنی هم عقلت مبگه محل بش نذار... نمبدونم دارم به طلاق عاطفی نزدیک میشم یا دلم براش میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل چیوبگم جدایی؟ 

دلیل این همه سردی و بی مهری دوتاتون

اختلافتون ووووو......

چی شد اینجوری شد؟ 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
دلیل این همه سردی و بی مهری دوتاتون اختلافتون ووووو...... چی شد اینجوری شد؟ 

شوهرم هی شروع کرد به کنترل کردن من بدون اینکه کاری کنم اصن بعد دعواها شروع شد نمیزاشت برم جایی باهمه قطع رابطه کردم پول توجیبی نمیداد.. چاقوکشید روم سکه هاموگفت ببخش 5ساله بچه دارنمیشیم مشکل داره دکترنمیره حالا من خسته شدم اون اغتاده جلو که بگه منم خسته شدم 

ولی من حس میکنم هنوز دوسش داری💔🙄

نه دیگه یحالت دلسوزیه بنظرم... نگاش میکنم تمام بدیاش میادتوذهنم... کم توجهیاش لجبازیاش دست بزناش بددهنیش همه چی نمبتونم نزدبکش بشم میخوام جداشم ولی نمیدونم چ رغتارب داسته باشم

نه دیگه یحالت دلسوزیه بنظرم... نگاش میکنم تمام بدیاش میادتوذهنم... کم توجهیاش لجبازیاش دست بزناش بدد ...

خب اگه انقدر عذاب اوره چرا الان اونجایی مگ قرار نیس جدا شی برو خونه پدر مادرت 

شوهرم هی شروع کرد به کنترل کردن من بدون اینکه کاری کنم اصن بعد دعواها شروع شد نمیزاشت برم جایی باهمه ...

با این اوصاف اوضاع بده 

طلاق رو مطرح کردی باهاش؟ 

بهش بگو میخوام طلاق بگیرم 

اگه دوستت داشته باشه خودش رو جمع و جور میکنه اگر هم نه که دیگه نمون تو این زندگی 

طلاقت رو بگیر 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
با این اوصاف اوضاع بده  طلاق رو مطرح کردی باهاش؟  بهش بگو میخوام طلاق بگیرم  اگه د ...

پارسال سرچاقوش تهدیدکرده مهرمو بخشیدم 14تادارم گفت قول مبدم خوب بشم داره یسال میشه وهیچی عوض نشده تازه میگه نواربهداشتیاتومیخوزی یا من بچم بشه میرم ی زن دیگه میگیرم حقوقمومبخواس ازکاراستعفادادم موندم چجور رفتارکنم تاوسطای عید بش بگم دیگه این زندگیونمیخوام

پارسال سرچاقوش تهدیدکرده مهرمو بخشیدم 14تادارم گفت قول مبدم خوب بشم داره یسال میشه وهیچی عوض نشده تا ...

هر چه زود تر بگو 

این زندگی نیس، جهنمه!! 

هر چه زود تر بگو  این زندگی نیس، جهنمه!!

چرا تودوراهیم بنظرت؟ بااینکه میدونم هیچی نکرده برام... چندساله دندونامو درست نمیکنه پول نمیده ولی psخریده8تومن... طلاهامو قرض دادم بس نخرید 5ساله