2777
2789
عنوان

تجربه هاتونو بگین

142 بازدید | 8 پست

تجربه هاتونو بگین من زیاد واژنم عفونت میکنه دکتر و قرصم فایده نداره ی مدت خوبه باز دوباره  از اون بدتر هرچندماه یکبار هورمونام بهم میریزه زیر گلوم پر مو میشه اونم دکتر رفتم درست نشد پریودیمم که هیچ وقت خدا منظم نبوده هورمونامم که بهم میریزه شکمم باد میکنه و پریود نمیشم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

پماد ان ان اب رو اتیش ۴شب مصرف کن و پماد کلوتریمازول تا ی هفته روزی ی بار (صبح)

از دستمال داخل توالت استفاده نکن پارچه نخی بگیر با اون خودتو خشک کن بعد با اب ‌گرم بشور تو‌ افتاب پهن کن با سشوار بعد توالت خودتو خشک کن رفع میشه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منظم شدن پریودیت قرص ال دی بخور  برای کم شدن موهای صورتت رازیانه بخور برای عفونتت ژل بان ...

اخه میگن ال دی نازایی میره تازه تجویزش توسط دکتر ممنوع شده چه برسه خودم برم بگیرم

پماد ان ان اب رو اتیش ۴شب مصرف کن و پماد کلوتریمازول تا ی هفته روزی ی بار (صبح) از دستمال داخل توال ...

با اینا فوقش دوماه خوبم باز برمیگرده ی چی باشه کلا از شر عفونت خلاصم کنه

با اینا فوقش دوماه خوبم باز برمیگرده ی چی باشه کلا از شر عفونت خلاصم کنه

من رفتم دکتر همینا رو داد گف برای عفونت قارچی ن جوش شیرین جواب میده ن عنبرنسارا ..سعی کنین تا جایی ک میتونین درمان خوراکی رو دیرتر شرو کنین چون قارچ مقاوم میشه این پماد ها رو بزن خوب میشی قرص نخور الکی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
من رفتم دکتر همینا رو داد گف برای عفونت قارچی ن جوش شیرین جواب میده ن عنبرنسارا ..سعی کنین تا جایی ک ...

حتما امتحان میکنم