يك خواهر دارم خيلي مهربونه خيلي به خانوادش ميرسه اما از نظر دانش خيلي ضعيف هست و چيزايي ساده رو كه يه بچه ده ساله ميفهمه بلد نيست ٢٨سالشه و حتي بلد نيست حساب بانكي يا خريد انلاين يا زبان! درحاليكه خيلي كلاسايي زبان رفته هميشه غلط املايي داره! اصلن علاقه ي به يادگيري نداره و من فكر ميكنم بخاطر همين ياد نميگيره! شوهرش و فاميل شوهرش پژوهشگره و دكترا داره! ازدواجشون سنتي بود و تمام اعضاي فاميل ما و خانواده شوهرش تحصيلات بالا دارن! ميشه شما يه توصيه يا نظري بهش بديد چون خودش ازين حالت رنج ميبره!
انسانیت دین خاصی ندارد،همینکه درمیان مردم زندگی کنیم: ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم،کلک نزنیم،دلی را نشکنیم،سوءاستفاده نکنیم،حقی را ناحق نکنیم،یعنی انسانیم...........
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗