2777
2789

سلام خانوما یه کمک میخوام.. شوهرم آدم خوبیه مهربونه و عصبی نیست اما یه بدی که داره خیلی با خانواده ش صلاح مشورت میکنه واونام دائم دعواش میکنن و نمیزارن هیچکاری به میل خودش انجام بده.. این اواخر یکم روش کار کردم یکم بهتر شده الان یه چیزی پیش اومده میگه یه روز فرصت بده فکر کنم اما مطمئنم میخواد بااونا مشورت کنه و میدونم اونا جوابشون منفیه.. چجوری بهش بگم نگه به خانوادش و خودش تصمیم بگیره(آخه اگه حرف خانوادش بزنم سریع جبهه میگیره لج میکنه)چجوری غیر مستقیم بهش بفهمونم که از اونا مشورت نگیره.. مرسی

یطوری بهش بگو ک فک کنه خودش تصمیم‌گیرنده ی نهاییه و حس مرد بودن و اینطور چیزها بهش بده...

اخرشم‌حرف خودتو ب کرسی بنشون زیرپوستی🤣

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو رضا 

امروز مامانم زنگ زد میگفت تو چرا پرده هارو عوض نمیکنی اینقدر مد جدید تو بازار اومده 

منم قشنگ با احترام گفتم مادر گلم من پرده هارو دوست دارم . الانم قصد عوض کردن ندارم 

مرسی ک ب فکرم بودی 

شاید یاد گرفت 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
یطوری بهش بگو ک فک کنه خودش تصمیم‌گیرنده ی نهاییه و حس مرد بودن و اینطور چیزها بهش بده... اخرشم‌حرف ...

خب خیلی کم زبونم نمیدونم چه جمله ای استفاده کنم.. باور کن آنقدر از این چیزا ضربه خوردم از وقتی گفت فکر کنم قلبم همینجور میزنه.. تپش گرفته.. حس بدیه

بگو رضا  امروز مامانم زنگ زد میگفت تو چرا پرده هارو عوض نمیکنی اینقدر مد جدید تو بازار اومده&n ...

متوجه منظورم شدی ؟! 

بعدش هم بهش بگو من دلم میخواد کاری ک خودم دلم میخواد بکنم . یعنی چی ک مامانم بگه پرده رو عپض کن منم بگم چشم 

اصلا مامانم چیکار ب پرده های خونه ما داره ؟! 

ما دو تا قراره  تو خپنمون ارامش داشته باشم . اونا چرا نظر میدن 

بگو وای بهت افتخار میکنم که میخوای به تنهایی تصمیم به این مهمی رو بگیری عزیزم

اوهوم.. 

میخوام یه چیزی باشه حالت تیر خلاصی.. که دیگه مطمئن بشم نمیگه... 

عزیزم هیچ پدر و مادری بدی فرزندش را نمی‌خواهد شاید تصمیمش ضرر به خودش بوده منصرفش کردن

حالا سخته بخوام تایپ کنم مسائلی بوده که هییییچ ربطی نداره به دیگران خیلی ساده س و کاملا دونفره اما همونام مشورت میگیره

خب خیلی کم زبونم نمیدونم چه جمله ای استفاده کنم.. باور کن آنقدر از این چیزا ضربه خوردم از وقتی گفت ف ...

دیدی شاه شطرنج هیچ کاری نمیکنه ولی شاهه؟

اونطوری باش باهاش.. بذار فک کنه نفر اوله ولی تو تصمیم‌گیرنده باش

باهاش خوب باش دیگه خودت میدونی‌ چطور کوتاه میاد هرکی ی راهی داره

بعد ازش تعریف بده حس مرد بودن بهش بده و.... اخرشم ک نرم‌شد ب زبون خودت حالا هرطور صلاح میدونی جمله بندیتو عوض کن

کاش میشد ماهم فلان کارو میکردیم یا فلان چیزو میخردیدیم و....

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
متوجه منظورم شدی ؟!   بعدش هم بهش بگو من دلم میخواد کاری ک خودم دلم میخواد بکنم . یعنی چی ...

در ادامه بگو فک کردن ما بچه ایم هنو بهمون مشورت میدن ؟! 

ما خودمپن بلدیم چیکار کنیم حالا اگع بعدنم ضرر کردیم فدای سرمون یاد میگیریم ریسک نکنیم 

ولی کسی نباید تو تصمیم گیریه یکی دیگه دخالت کنهد

متوجه منظورم شدی ؟!   بعدش هم بهش بگو من دلم میخواد کاری ک خودم دلم میخواد بکنم . یعنی چی ...

آره خوبه ولی برا فردا بخوام جواب نمیده باید از قبل بگم اینجور چیزا رو.. یکمی قبلا گفتم ولی شوهرم خیلی تو سری خوره پیش اونا

دیدی شاه شطرنج هیچ کاری نمیکنه ولی شاهه؟ اونطوری باش باهاش.. بذار فک کنه نفر اوله ولی تو تصمیم‌گیرن ...

خیلی خانواده ش نفوذ دارن و فضولن.. ای خداااا.. 😭