2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم و رها کردن پدر مادرم

497 بازدید | 30 پست

من مشکلم با زنداداشم نیست کلا هر کاری بکنم اون همون احساس منفی رو داره و بماند که به برادرمم منتقل می کنه، من از رفتارای برادرم ناراحتم، مثلا 7 ساله ازدواج کرده یک سال هم چهار شنبه سوری طرف ما نبوده امسال که زنگ زدم بهش بیاد خونه پدرم، میگه ما میریم اونور شمام که برنامه ای ندارید میگم مگه اونا چه برنامه ای دارن میگه برادرزنم ترقه می گیره مادرزنم غذا می زاره کجا بیام مامانم که از این چیزا بدش میاد، مادر من بدش نمیاد چون اعصابش ضعیفه می ترسه تمام شب تا وقتی ترقه ها تموم بشه وسط اتاق می شینه می لرزه اگر ما باشیم مشغول‌ میشه من هر سال از وقتی ازدواج کردم پیشش بودم برادرم خیلی راحت گفت خب بیام چی کار کنم یعنی خودش رو اصلا یه درصد هم مسئول نمی بینه البته پدر مادرمم اعتراضی ندارن به منم نمیگن بیا ولی من دلم نمیاد برم، حالا این یه موردش بود یکبار هم پدر مادرم رو برای دکتر يا رفت و آمد همراهی نکرده و همیشه میگه من دیگه متاهلم، گاهی میگم منم نکنم چون دخترم شاید به خودش بیاد یا مادرم ازش بخواد باز میگم من جای خودم اون جای خودش، حالا امشب اومده میگه من از فردا میرم سفر آخر تعطیلات میام میگم خب چند روز زودتر بیا پیش مامان اینا باش میگه مامان اینا که برنامه ای ندارن بیام تو خونه بشینم میگم خب برنامه ندارن ولی گناه دارن بچه بزرگ کردن واسه چی؟ میگه تو چون خودت نمی تونی بری فکر می کنی منم نباید برم، کنایه می زنه که من به خاطر کار شوهرم و اینکه به خاطر مادرش عید رو جایی نمیره منم مجبورم بیام خونه مادرم وگرنه نمیومدم، به هر حال من از طرفی دلم میگیره از وقتی ازدواج کرده ما هیچ جای زندگیش نیستیم صفرِ صفر از طرفی حرف بزنم بهم میگن حسود، یا بابام میگه هر کی هر جور راحته، منم زندگیم آسیب می بینه ولی نمی تونم بگذرم از پدر مادرم، همسرمم همینه اولویت اولش خانواده اشه، نه مثل من خوبه نه مثل برادرم 😒دلم گرفته نمی دونم چه کنم

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت قول میدم برادرت بیشترازتو واسه پدرمادرت ارج وقرب داره وعزیز تره      اینطور نیست؟ 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

خب شما هم که همه ی چهارشنبه سوری ها‌ رو میای پیش خانواده خودت. پیش خانواده شوهرت نمیری. عروستون هم همین.

برادرت هم اگر واقعاً کم کاری میکنه، خودش تو زندگی چوبشو میخوره. شما هم که به فکر پدر و مادرتی، خدا عوضشو میده بهت

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

داداشت هر جا بهش خوش بگذره میره یادش رفته الان تو هر موقعیتی که هست نتیجه زحمات پدر و مادرشه  شما ثواب میکنی عزیزم دیگه بهش گله نکن بخاد خودش میاد

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

من سه تا داداش دارم

خودم تک دخترم

همیشه اونا طرف خانواده خانومشون هستن

منم میرم سمت خانواده خودم

من که مشکلی ندارم و انتخاب رو گذاشتم به عهده خودشون

بزار هر جا دوست دارن باشن

بعدشم خوب عید دوست داره بره مسافرت

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

شما وظیفه دختر بودن خودت رو انجام بده 

می‌دونم به عنوان خواهر دوست داری برادرت پیش شما هم بیاد ولی وقتی میبینی اینجوریه ولش کن اصلا کاری بهش نداشته باش که بخواد بهت برچسب حسود بودن بزنه

تو خودت چرا چهارشنبه سوریا پیش مادرشوهرت نمیری؟ 

خب چرا  نباید برن سفر و بیان بمونن خونه

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....