2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم و رها کردن پدر مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 30 پست
خب شما هم که همه ی چهارشنبه سوری ها‌ رو میای پیش خانواده خودت. پیش خانواده شوهرت نمیری. عروستون هم ه ...

من خیلی وقتا صبح چهارشنبه سوری میرم تبریک میگم آجیل و شیرینی می برم شب میام خونه مادرم، گفتم که مادر من می ترسه منم دوست دارم برم یه جایی یه آتیشی چیزی

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.
دقیقا

همیشه همینه😐😐😐😐😑😑😑😑    عین چیزی ک میگی روباهمه وجودم لمس کردم. بیخیال خدایه روز توسط بچه های داداشت این روزارو یاد داداشت میندازه.    الان درصدبالایی ازپسرها بی عاطفه هستن 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حق داری از داداشت ناراحت باشی ولی همه چیز رو پای زنداداشت ندون که اون پرش می کنه شوهر منم خیلی بهدخانوادش بی احترامی می کنه گاهی اولش از چشم من می دیدن ولی خداروشکر فهمیدن خودش اینجوریه البته بی معرفت نیست کاری باشه انجام می ده ولی مادرش زنگ می زنه همش میگه حوصله ندارم خستم نمیام خیلی رک می گه 

داداشت هر جا بهش خوش بگذره میره یادش رفته الان تو هر موقعیتی که هست نتیجه زحمات پدر و مادرشه  ش ...

من میگم يعني موقعیت شاد و برنامه ریختن رو من و برادرم باید بریزیم پدر مادرم که نمیان بگن بیایین حتما اینجا چون نمی خوان عروس یا داماد با ناراحتی بیان ولی داداشم اعتقاد داره که باید برنامه ی جذابی باشه تا ما بیاییم سمت خونه بابا

میدونم حق داری از داداشت ناراحت باشی ولی همه چیز رو پای زنداداشت ندون که اون پرش می کنه شوهر منم خیل ...

خب خیلی بده چون دل مادرش می شکنه، منم گفتم جدای زنداداشم که کلا مشکلاتش هیچ وقت حل نمیشه داداشم عین شوهر شماست 

پس بگذار اون کارای مامان باباش رو انجام بده  وقتی تو جامعه ای هستیم که همه پسر دوستن چه انتظار ...

دقیقا وقتی پدر مادرم خودشون بهش یاد دادان نیازی نیست به ما فکر کنی نباید مارو حمایت کنی من چه جوری یادش بدم؟ 

پس بگذار اون کارای مامان باباش رو انجام بده  وقتی تو جامعه ای هستیم که همه پسر دوستن چه انتظار ...

مامانه من پسر نداره

یبار گفت من اگ پسر میداشتم وظیفم بود همکار براش بکنم 

برای من کاری نکرد و نمیتونستم بکنه خیلی هم از کاری نکردنش ناراحت نیس 

خیلی ب سمت خودش میکشه  و دوست داره از طرف من چیزی بهش برسه از جیب من ب کیسه خلیفه میبخشه 

دیده را نادیده کن نادیده را هرگز مگو 🙏🏾
تو خودت چرا چهارشنبه سوریا پیش مادرشوهرت نمیری؟  خب چرا  نباید برن سفر و بیان بمونن خونه

به نظرت قبل سال تحویل تا بعد 13 به در، مادر پدر خودت باشه یا اصلا خودت به عنوان یه خواهر دوست نداری عید برادرت رو ببینی باهاش یه پیک نیک بری؟؟؟؟؟؟؟ 

شما وظیفه دختر بودن خودت رو انجام بده  می‌دونم به عنوان خواهر دوست داری برادرت پیش شما هم بیاد ...

اصلا نمیشه بهش نزدیک شد حتی میگه جلو خانومم بغلم نکن بوسم نکن ناراحت میشه بهشم میگم سریع یه جواب بد میده مدام میگه دیگه از من توقع نداشته باش اینو بفهم من ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم فرض کنم خارجه یا... 

حالا تو مراسما هیچ؛وای یعنی چی دکتر اینا نمیبره.وظیفشه.بچه اون خونس دیگه.موقع ترث و میزاث دومتر زبون ...

مامانم اینام ازش نمی خوان 😒

شما فقط مسئول رفتار خودتونید  اصلا نباید اهمیت بدید ک اون چه میکنه و نباید چیزی بخواهید  ...

من فقط می خوام گاهی هم اون پیش مادرم باشه تا منم بدون استرس به یه مراسمی برسم گناه دارن خب چون دو تا بچه بیشتر ندارن 

اصلا نمیشه بهش نزدیک شد حتی میگه جلو خانومم بغلم نکن بوسم نکن ناراحت میشه بهشم میگم سریع یه جواب بد ...

زنداداشت مشکل داره 

فقط اینو میتونم بگم 

توام لطفا این داداش عتیقت رو ولش کن به قول خودت فکر کن اصلا داداش نداری یا رفته خارج 

یعنی اگه بازم به این داداشت فک کنی و واست مهم باشه ...😠😠