2777
2789
عنوان

ابروهام خوب شده یا بده؟؟؟؟

182 بازدید | 10 پست

https://uupload.ir/files/g3ow_۲۰۲۱۰۳۱۷_۲۳۲۳۴۰.jpg

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیفت ابرو رفتی؟؟

نه فقط گفتم تمیز کنه برام. ولی حس میکنم خیلی بد شده.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
به به شب شبه ابرو منم تاپیک ابرو زدم😁 مبارکه خانومی 

میسی گلمم. ببین من میخواستم پهن باشه.چون ابرو نازک دوست ندارم. ولی حس میکنم دیگه خیلی پهن و زشت شده. اخه ازدواجم کردم. برام زشت نیس اینجوری؟؟

میسی گلمم. ببین من میخواستم پهن باشه.چون ابرو نازک دوست ندارم. ولی حس میکنم دیگه خیلی پهن و زشت شده. ...

نه نه اشتباه نکن ابرو پهن خیلی قشنگه 🤩

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
خوبه مبارکه.مجردی؟

مرسی عزیزم. نه متاهلم