2777
2789
عنوان

گوشواره هامو گم کردم

117 بازدید | 14 پست

خیلی حالم بدم امروز حلقمو گم کرده بودم رفتم دنبال حلقم بگردم تو کیفو وسایلم دیدم گوشواره هام نیستن حلقمو پیدا کردم اما گوشواره هامو هرچی میگردم نیستن نمیدونم چیکار کنم

هیچی ی جوری میگه چیکار انگار تو سایت گم شده😂😂😂😂😂😂😂😂

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

یبار لنگ گوشواره ام افتاد تو ابراه حموم

ینی مردم و زنده شدم

چسبیده بود به یه چیزی پایین نرفته بود

انشالله پیدا میشه بد به دلت راه نده

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازهم خوب بگرد  شاید لای یه محتویات کیفت رفته. انشاالله پیدا بشن. منم اینقدر ازاین بلاها سر کیفم اومده  ازبس توش گاهی شلوغه هرچی دستم میرسه از گردنمو گوش و انگشتر و ... میذارم توی زیپ داخل کیفم بعدش لای دفترچه هام پیداشون میشن 😁

بازهم خوب بگرد  شاید لای یه محتویات کیفت رفته. انشاالله پیدا بشن. منم اینقدر ازاین بلاها سر کیف ...

منم دقیقا هرچی دم دستم میاد و میریزم تو کیف اما گوشواره هام اینبار نیستن توش 

وای ان شاء الله زود پیدا میشه  منم سال 95 گوشواره هامو گم کردم هنوز که هنوزه دلم میسوزه، خیلی ...

مرسی عزیزم سال ۱۴۰۰ که واسه من هنو نیومده با گم‌شدن گوشواره هام شروع شد اخرشو خدا بخیر کنه

ببین کنار استری داخل کیفت گوشه هاشو خوب بگرد  .کیفتو خوب بتکون. تجربه من که اینجوری بوده کیفمو کامل میریزم روی یه ملحفه سفید وهمه چی پیدا میشه توش .   جیبای کیفتم خوب بگرد. 

ببین کنار استری داخل کیفت گوشه هاشو خوب بگرد  .کیفتو خوب بتکون. تجربه من که اینجوری بوده کیفمو ...

گشتم اصلا نبود امیدوارم خودش بیاد بگه بیا برو منو بزار سرجام یه جا بزار دیگه گم نشم

گشتم اصلا نبود امیدوارم خودش بیاد بگه بیا برو منو بزار سرجام یه جا بزار دیگه گم نشم

انشاالله عزیزم . ولی بخودت استرس نده فدای سرتون .مال بره بهتره تا جون بره.مال دوباره جاش میاد. انشاالله دلت شاد بشه و پیدا بشن گوشواره هات. بدلت بد راه نده. 🙏🍀🌸