2777
2789
من الان روزی ۵ تا ۶ تا میخورم....برا دردم....دکتر داده..میترسم وابستگی بیاره ..خیلی نگرانم

برای هر دردی نمی دن واسه چی بهت دادن؟ من شنیدم واسه درد شیمی درمانی و بیملریای خاص و سرطانی میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هر دردی نمی دن واسه چی بهت دادن؟ من شنیدم واسه درد شیمی درمانی و بیملریای خاص و سرطانی میدن

من قبلا آمپول کتورولاک میزدم ،دکتر گفت برا کلیه هات خطرناکن اینهمه مسکن ،اینو داد بهم....دوزش کمه و ۵ میلی گرمه...

من تو شکمم  و ریه م ،مایع و عفونت هست و اگه مسکن نخورم ،از درد ،دولا دولا راه میرم و نمیتونم درست نفس بکشم..‌‌چاره ندارم بخورم ...الان نگران وابستگیشم...بچه کوچیک دارم ،وقتی درد دارم ،از زندگی ساقط میشم...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
همه مسخره کردندفقط هنوز نمیدونن داروهای مخدر خاصیت درمانی هم دارن عزیزم نمیدونم از دکترت بپرس

اون میگه بخور و وابستگی نمیاره ،اما خودم نگرانم

سلام کدوم داروخونه داره من هرچی میگردم نیست

عزیزم اکثر هلال احمر ها دارن.با کارت ملی و نسخه پزشک فقط توزیع میشه

سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش

یک مخدر مسکن شیمیایی بسیار خطرناک که به جرات میشه گفت اعتیاد به اون با هرویین برابری میکنه اما متاسفانه پزشکان به دلیل اینکه خودشون تجربه اعتیاد و ترک رو تجربه نکردن به راحتی تجویز میکنن درسته به راحتی گیر نمیاد اما در صورت اعتیاد با رجوع به دکترهای مختلف و دروغگویی از زیر سنگ شده پیدا میکنی. اگه دردهای مزمن طولانی مدت داشته باشی یا مشکلات روحی و روانی  اعتیاد به اون به دلیل آرامبخشی اجتناب ناپذیره. درد رو تحمل کنین اما امتحان نکنین یا از مسکنهایی که اعتیاد نمیارن استفاده کنیین ترک اون مثل هرویینه و هر روز مقدار مصرف بیشتر میشه . عوارض وحشتناک بخصوص برای کسانی که مشکلات تنفسی دارن تنفس رو کند میکنه خشکی شدید گوش و دهان و بینی و بخصوص چشم . هیچوقت اقدام به ترک یکباره اون نکنین کمک بگیرین و به مرور و در یک پروسه چند ماهه کنار بزارین درد بدن هنگام ترک حتی با ترک به مرور درد آور و غیر قابل تحمله . هیچوقت اگه زمینه اعتیاد یا مشکلات روحی و روانی و دردهای مزمن جسمی طولانی مدت دارین از داروهای مخدر هیچکدام استفاده نکنین.حتما برای ترک اگه در ترک به مرور نتیجه نگرفتین از یک متخصص کمک بگیرید . برای ترک از روش سوهانی استفاده کنین یعنی روی قرص چند روز یه سوهان بکشین و کوچیکترش کنین بعد دو سوهان و الا آخر یا اینکه هر چند روز یه تیکه بسیار کوچیک از قرص رو با چاقو جدا کنین تا اینکه در روزهای آخر یه تیکه بسیار کوچیک به اندازه یه نک خودکار بمونه . گول دوز پایین قرص رو هم نخورین بگین پنج میلیگرمه اشکال نداره اما کنار گذاشتن همون پنج میل مشکله البته افراد بنا به شرایط جسمی و روحی با هم متناوتن و برا بعضی در دوزهای پایین قطع دارو  بعد از درمان بیماری چندان مشکل ساز نیست حالا فکرشو بکنین برای من که روزی ۱۲۰ میلیگرم که بازم نسبت به بعضی که بیشتر مصرف میکنن چی گذشته . اما مخدر شوخی بردار نیست حتی برای قویترین افراد امیدارم کمکی کرده باشم 

من الان روزی ۵ تا ۶ تا میخورم....برا دردم....دکتر داده..میترسم وابستگی بیاره ..خیلی نگرانم

بله متاسفانه وابستگی میاره چون از مشتقات تریاک و خشخاش تولید میشه و بشدت اعتیاد آوره، من خودم روزی دوتا میخورم

هرچی میخوری بخور فقط اون کوفتی رو همین امروز بزار کنار اون قرص زندگی منو نابود کرد

بله،اون موقع دیگه گزاشتم کنار ،یعنی ریشه درد رو از بین بردم به لطف خدا و آب و مایعات داخل شکمم روتخلیه کردیم و اوکی شدم الحمدلله...ممنونم بابت حسن توجهتون