2777
2789
عنوان

شوهرم چشه اخه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست
وضعیت مالی اش چطوره؟ شاید رفته خرج و مخارج عروسی رو دیده ناامید شده 

مارسم داریم خانواده داماد عروسی رو بگیرن که متاسفانه خیلی بهونه میارن که خودش یه مسئله جداداره وضعیت مالیم خوبه راضیه  نمیدونم به خدا الان نمیدونم چطوری باهاش حرف بزنم اروم شه چیکارکنم حالش بهتر شه

مارسم داریم خانواده داماد عروسی رو بگیرن که متاسفانه خیلی بهونه میارن که خودش یه مسئله جداداره وضعیت ...

بغلش کن دیگه راهکار دیگه ای بلد نیستم 😔😔

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همچین چیزی رو اینجا نمیگفتی الان همه میان بهت میگن شوهرت قبلا عاشق کس دیگه بوده بعد تو دلت اشوب ...

نمیشه من دختر محکمیم شوهرمم همسن خودمه و۱۹سالشه بچه کی وقت کرده عاشق یکی دیگه بشه😁😁😁

نمیشه من دختر محکمیم شوهرمم همسن خودمه و۱۹سالشه بچه کی وقت کرده عاشق یکی دیگه بشه😁😁😁

اییی جانم 

بالاخره یکیو دیدم مث خودم 

منم با دوس پسرم هم سنیم هی میگن بچس 

ب شما نمیگفتن؟؟ 

سنتی ازدواج کردید یا عشقی بوده داستان🤓

راس ميگه اینجا فقط دلسرد میکنن آدمو از شوهر و زندگی😐😂

بخدااااا 

دیروزم ی تایپک دیدم گفته بود حس میکنم شوهرم خیانت کرده 

هنو هیچ خبریم نبود الکی شک کرده بود همه دنبال طلاق و طلاق کشی بودن 

😢شرایط اقتصادی خوبه کم هست ولی راضیم هنوز زیر یه سقف نرفنیم

اشکال نداره سعی کن زیاد سوال پیچش نکنی بهش بگو‌من همیشه کنارتم احساس کردی میتونی با حرف زدن با من اروم بشی من با دل وجون گوش میدم 

اییی جانم  بالاخره یکیو دیدم مث خودم  منم با دوس پسرم هم سنیم هی میگن بچس  ب شما ن ...

ازشما چه پنهون عشقی بود وهزارو یک دردسر اره اینقدر زورم میاد بهش میگن بچه 😂میگه نگو من ۱۹سالمه بگو ۲۲سالشه قیافش عین بچه  هاس😢😢😢😢

ازشما چه پنهون عشقی بود وهزارو یک دردسر اره اینقدر زورم میاد بهش میگن بچه 😂میگه نگو من ۱۹سالمه بگو ...

دوس پسر من حالا ۲۱ سالشه میخوره ۲۴،۲۵ باشه من ۲۱ سالمه میخوره ۱۲ سالم باشه😂🤦🏻‍♀️ 

اره منم خیلی حرص میخورم میگن بچس 

باز خوبه با ازدواجتون موافقت کردن ما در ب در دنبال جور کردن شرایطیم 

افرین عشق خوبه سنتی ند‌وس😂🤓