2777
2789
آخی عزیزم ناراحتی خوب نیست منم دیشب بخاطر دلتنگی گریه کردم کلی نمیتونستم خودمو کنترل کنم  خدان ...

مبارکت باشه فدات پس دوتا نی نی داری.

من نرفتم شنبه میرم...حالم خیلی بده یاد تمام سختی هام میفتم و نفهمی شوهرم اخه چرا یه مرد باید بی درک باشه تا این حد...خدا از خانوادش نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه فدات پس دوتا نی نی داری. من نرفتم شنبه میرم...حالم خیلی بده یاد تمام سختی هام میفتم و ن ...

قربانت انشاءالله دوتاشم نی نی باشن 

انشاءالله برای شماهم تا آخرش خوب پیش بره 

آره واقعا شوهر خوب نعمته 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
سلام عزیز حالتون خوبه ؟ رفتید سونوگرافی ؟ الان روز چندم انتقالتونه ؟

سلام عزیزم فعلا دکترم نیست سونو نرفتم الان روز ۲۵انتقالمه

استرادیول و چند تا ویتامین دیگه هم دارم و امپولها هم تبدیل به شیاف شد.

شما الان روز چندمتونه؟

برای قلب باید هفته ۸به بعد رفت که دیده بشه 

لطفا گزارش بزنید برام
سلام عزیزم فعلا دکترم نیست سونو نرفتم الان روز ۲۵انتقالمه استرادیول و چند تا ویتامین دیگه هم دارم و ...

چه جالب منم روز ۲۵ انتقالمه ۱۸ اسفند انتقال دادم 

به من گفتن دوهفته بعد بیا که میشم ۶ هفته و ۴ روز ولی خودم میخوام صبر کنم تا ۷ هفته بشم بعد برم 

سلام گلم میگم رفتی دکتر نگفتی دلیل اون خونریزی که کردی چی بوده؟ چون منم مثل تو بودم میترسم نمیدونم ...

سلام چرا عزیزم 

من دفعه قبل که انتقال دادم روز سوم انتقالم به شدت خونریزی کردم که دکتر تشخیص پولیپ داد و عمل کرد چند تا پولیپ بزرگ داشتم که علت منفی شدن دوبار قبلی انتقالم بود