niloufare مدیر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 247 عنوان طلا بگیریم یانه؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 71 پست الان طلا قراره گرون بشه یا ارزون؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد عید منظورمه 1399/12/27 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت_بیگم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5548 یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 247 خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم دقیقا... منم از ضرر میترسممم
quin۷۲ عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 4983 خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم اگه میگیری طلای بدون اجرت بگیر همون دست دوم
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31600 خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم اخه عزیزم چجوری میشه مطمعن شد؟؟؟اگه به نفعشون باشه ممکنه موقتا ارزون بشه طلای مردمو از دستشون دربیارن باز گرون کنن.اگرم به نفعشون نباشه همون گرون میکنن.هیچی مشخص نیست. مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 247 یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐 اشتباه کرده طلای نو گرفته... واسه سرمایه گزاری باید یا دست دوم بگیری یا سکه.سکه بهتره
quin۷۲ عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 4983 یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐 پایین هم بیاد موقتی هس دوباره میره بالا بدتر از قبل گرون میشه من که اصلا پول نقد نگه نمیدارم چون هر روز داره پولمون بی ارزش تر میشه
sam__13 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1611 خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم نه عزیزم هچکی نمی دونه چی میشهتو همین جا میگفتن مهر ۹۹ میشه دو میلیونفقط خدا میدونهولی کرونا بره طلا بالا نمیره یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید
خورشید۱۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 539 مطمئنی؟؟؟؟ اخه خودم فک میکنم نزدیک انتخاباته ارزونترم میشه تا خرداد واسه همین دو دلمممم تا شهریور باید نگه داری اگه خریدی
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 247 منم موخوام النگو بگیرم برای تولدم بابام میگیره:) مبارکه
مهبانگ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 778 تو خرید طلا هیچ وقت ضرر نمیکنی، تو که نمیخری که مثلا یکی دوسال دیگه بفروشی، تو بلند مدت که همیشه سود بود پس به امید ارزون شدنش نباش یهو میبینی جا میمونی
pallet عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1462 همین حالا بگیرین هرچی ک میتونین نمیشه خانواده عروس قبول نمیکنند میگن اول ازمایش و...بعد خرید طلا
sam__13 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1611 یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐 حتما خیلی اجرت روش کشیدهچون هر گرم ۱۴۰ تومن ارزون تر شده نهایت باید ۲۰ تومن میشد یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید
شیربلال عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 749 بگیر اینجا ایرانه یه چند صد هزار گرون میکنن ده هزار ارزون میکنن بعد میگن ارزون شده😑😑😑😑😑 خاک تو سرشون
الیزابت_بیگم عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5548 اشتباه کرده طلای نو گرفته... واسه سرمایه گزاری باید یا دست دوم بگیری یا سکه.سکه بهتره نمیخاست بفروشه ،یهویی پول لازم شدن خیلی اجرت گرفتن ازش نامردا 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه