2777
2789

یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم

اخه عزیزم چجوری میشه مطمعن شد؟؟؟

اگه به نفعشون باشه ممکنه موقتا ارزون بشه طلای مردمو از دستشون دربیارن باز گرون کنن‌.

اگرم به نفعشون نباشه همون گرون میکنن.

هیچی مشخص نیست.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یکی از فامیلون یکی ودویست بود طلا خرید ۲۲تومن یه تکپوش الان میخاست بفروشه بهش گفتن ۱۳😐

اشتباه کرده طلای نو گرفته... واسه سرمایه گزاری باید یا دست دوم بگیری یا سکه.سکه بهتره

پایین هم بیاد موقتی هس دوباره میره بالا بدتر از قبل گرون میشه 

من که اصلا پول نقد نگه نمیدارم چون هر روز داره پولمون بی ارزش تر میشه 

خدایی اگه مطمئن هستیدگرون میشه منم بخرم داروندارم بااین کروناازدست دادم دوباره ضررنکنم

نه عزیزم هچکی نمی دونه چی میشه

تو همین جا میگفتن مهر ۹۹ میشه دو میلیون

فقط خدا میدونه

ولی کرونا بره طلا بالا نمیره

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  

حتما خیلی اجرت روش کشیده

چون هر گرم ۱۴۰ تومن ارزون تر شده نهایت باید ۲۰ تومن میشد

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
اشتباه کرده طلای نو گرفته... واسه سرمایه گزاری باید یا دست دوم بگیری یا سکه.سکه بهتره

نمیخاست بفروشه ،یهویی پول لازم شدن 

خیلی اجرت گرفتن ازش نامردا

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه