2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه یا اونایی که ماه اخربارداریشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر گرون؟ من یکشنبه همین هفته یعنی 4 روز پیش یه سونوی معمولی رفتم آزاد 120 تومن  ببین ...

همون دیگه

ببین سونو ازمایش غربالگری اولم شد۵۰۰دوم شد۷۰۰بعد دکترم خودش باردارشد نیومد رفتم پیش یکی دیگه گفت ازمایش دومی اصلا واجب نبود الکی ۴۵۰پول دادم

الان باز خودش اینجوری نوشته چرا الکی پول بدم خوب

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش دکتر رفتن همین مشکلاتو داره من تحت نظر بهداشتم خیلی راحت همه ی مراحلو میگذرونم هیییی خرج اضافه ...

اخه بهداشت یدون سرکوچه روبه روییمون هست رفتم اول بارداری که تشکیل پرونده بدم گفت شما اونور خیابونی منطقه ما نیست باید بری اون پایگاه

پایگاهی که گفت خییییلی با ما فاصله داره زمستونم بود منم سرمایی دیگه نرفتم اونجا اخه بدمسیرم هست تاکسی خور نیست

وگرنه من خودم هربار تاکسی سوار میشم پول ویزیت متخصصم میدم میرم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ی اولمم هست پاره پوره میشم با این وزن🤦

نه خيلي ربطي به وزن نداره از سه كيلو تا سه و هفتصد يجوره دردش

سه و هفتصد به بالا سخته

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
همون دیگه ببین سونو ازمایش غربالگری اولم شد۵۰۰دوم شد۷۰۰بعد دکترم خودش باردارشد نیومد رفتم پیش یکی د ...

کدوم شهری؟ من غربالگری اول رو رفتم با آزمایش خون و همه چیش شد 500 غربالگری دوم 18 هفتگی رفتم شد 300 

اشکالی نداره حالا غربالگری واجبه ولی این سونوی الانت رو میتونی نری تا 36 هفته شدی بعد برو دیگه قشنگ زن و وضعیت قرارگیری نی نی معلوم میشه من 28 هفته رفتم بچم بریچ بود 36 هفته رفتم سفالیک شده بود 

طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟ 

کدوم شهری؟ من غربالگری اول رو رفتم با آزمایش خون و همه چیش شد 500 غربالگری دوم 18 هفتگی رفتم شد 300& ...

اره اونارو زورم نیومد اخه میدونستم واجبه ولی این زوره

قصدم طبیعیه

اندیشه ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه بهداشت یدون سرکوچه روبه روییمون هست رفتم اول بارداری که تشکیل پرونده بدم گفت شما اونور خیابونی م ...

تازه برای واکسن و اینا هم هی باید بری بیای

نمیدونم من اصلا حوصله ی مطب و انتظار و استرس ندارم 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙