2777
2789
عنوان

Third wheel

130 بازدید | 14 پست

پیش اومده با دوستتون و پارتنرش رفته باشین بیرون ؟

به انگلیسی ، به طرز ضایعی به اون نفر اضافه میگن third wheel 😂🤦🏻‍♀️

خودتون اعتراف کنین کدومتون  third wheel بوده ؟؟ 😁

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پیش نیومده

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

آنا پیدات کردم اون فیلم ۴شنبه‌سوری هرچی خودمو بکشتم دانلود نشد😣 موندم تو کف

عه باید دوباره آپلود کنم

بذار الان میذارم

در نرو فقط

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
مگه بچگیات یادت رفته باشه که قدر و ارزش چرخ سوم‌و ندونی موژی😂

من همیشه third wheel  بودم🤣🤣

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
آنا پیدات کردم اون فیلم ۴شنبه‌سوری هرچی خودمو بکشتم دانلود نشد😣 موندم تو کف

سایت upload باز نمیشه که دوباره آپلود کنم🙃🙃🙃🙃😑😑😑😑😑😑😑😑😑

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
من همیشه third wheel  بودم🤣🤣

واقعاااا؟ جدی میگی؟😂 

عزیزم👊🏻

من یه بار نوجوونی بیش نبودم خواهرم نامزد بود با هم رفتن بیرون منم بردن انقدر فیلم هندی بازی کردن من کلا🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 مجبورشون کردم بذارنم خونه برن گم شن🤣

مامانمم که کلا موافق نبود باهاشون برم تا پامو گذاشتم تو خونه گفت خوووووبت شد؟؟؟😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سایت upload باز نمیشه که دوباره آپلود کنم🙃🙃🙃🙃😑😑😑😑😑😑😑😑😑

😩 خب تعریف کن چی بود؟😭

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
واقعاااا؟ جدی میگی؟😂  عزیزم👊🏻 من یه بار نوجوونی بیش نبودم خواهرم نامزد بود با هم رفتن بیرو ...

من بیشتر دوران دانشجویی اینجور بودم