2777
2789

نمیدونم هوا عوض شده محیط چجوری شده 

که انقد بچه های الان از سن کم عجیب شدن 

والا من خودم انقد بچگی پی بازی و بچگی بودم حواسم به خیلی چیزا نبود خیلی خاطرات قشنگی از اون دوران دارم 

ولی بچه های الان رو میبینم غضه میخورم به آینده شون 

انقد بی ادب و پرو شدن 

تموم سرگرمی شون هم گوشیه 

هیچ احترامی به بزرگ تر قائل نیستن 

منظورم ۱۵ . ۱۶ ساله ها نیست

خیلی کمتر بچه های زیر ۱۰ سال رو میگم 

ادم نمیتونه دعواشون کنه 😐 

الان برادرم اینجا بود با خانومش میخواس بره بازار من گفتم اون پسر کوچیکه رو بزار من نگه ش میدارم فضولی کنه میزنمش😂🤩 شوخی میکردم کسایی که منو از نزدیک می‌شناسن میدونن عاشق بچم و خیلی حساسم رو کتک و اینا 

بعد یهو اون یکی پسرش که ۷ سالشه تموم وسایل و کتاب هامو از رو میزم ریخت زمین و لیوان قهوه ریخت رو فرش تازه هم دادیم قالیشویی شویی رنگش هم روشنه 😐 که چرا راجب برادرش اینو گفتم 

موندم بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که اینجوری نیستن.

اینا همه به تربیت و محیط خانواده بستگی داره.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان برادرم اینجا بود با خانومش میخواس بره بازار من گفتم اون پسر کوچیکه رو بزار من نگه ش میدارم فضول ...

یا خود خداا 😐منم موندم تو که عمشی جای خود داری😂😐 

مادر پدرش هیچی نگفتن 😐

الان برادرم اینجا بود با خانومش میخواس بره بازار من گفتم اون پسر کوچیکه رو بزار من نگه ش میدارم فضول ...

چه لوووس

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

😐🤕

همش تقصیر رسانه ها و ایناست

من عمرا بچه دار بشم

باید کل عمرم نگرانش باشم

همه که اینجوری نیستن. اینا همه به تربیت و محیط خانواده بستگی داره.

این برادر زادم خیلی لجبازه 

اصن از تربیت هم نیس باور کن 

کلا لجباز و غده 

ولی برادر دیگم بچه هاش فوق العاده با ادبن 

بابا من الان یه بچه دیدم همین جا ۱۴سالش بود و دنبال منفی شدن بیبی چکش بود

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

عیب از پدر مادراس. لوس بار میارن بچه ها رو. فک میکنن یکم دعوا و تنبیه رشد بچشونو متوقف میکنه😒

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یکی میخوابوندی گوشش

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت